I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Vozačka Akademija u Sečnju i Karađorđevu

Vozačka Akademija je počela sa radom tek pre nešto više od mesec dana, a već može da se pohvali da, pored centra u Zrenjaninu, ima i učionice u Sečnju i Banatskom Karađorđevu.

secanj

Selfi iz Sečnja: Instruktor Gradimir Radišić sa kandidatima

Učionica u Sečnju je otvorena paralelno sa učionicom u ulici Koče Kolarova u Zrenjaninu, a nedavno je počela sa radom i podružnica u Karađorđevu. Cilj je bio da se izađe u susret kandidatima iz ova dva mesta, odnosno da ne moraju da putuju u grad zbog obuke.

vozacka-secanj

vozacka akademija-secanj

Radna atmosfera u Sečnju

– Kandidati mogu u ovim mestima da oslušaju 40 časova teorije, a ako se stvore uslovi, organizovaćemo i polaganje teorijskog dela. Posebno se zahvaljujem Sečanjcima Milanu Lisovu i Goranu Svorcanu, kao i ljudima iz Mesne zajednice Banatsko Karađorđevo. Oni su prepoznali potrebu da kroz ovaj vid saradnje zajedno učinimo dostupnijom vozačku obuku mladima iz ova dva mesta. Na ovaj način oni će uštedeti vreme i novac, odnosno uštedeće bar 15 odlazaka do najbližih centara, a to su im do sada bili Zrenjanin i Kikinda – rekao je vlasnik Vozačke akademije, instruktor Gradimir Radišić.

Otvaranjem učionice u Karađorđevu stvorili su se uslovi da i deca iz Spske Crnje i Nove Crnje mogu da odrade teorijsku obuku na samo 15 kilometara od svojih mesta, umesto da odlaze u 50 km udaljeni Zrenjanin ili 35 km udaljenu Kikindu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Vozačka Akademija od nedavno i u Karađorđevu

Vozačka Akademija od nedavno i u Karađorđevu

vozacka-karadjordjevo

KONTAKT

ZRENJANIN: Koče Kolarova 19, Mob: 065 55 15 831

SEČANJ: Vožda Karađorđa 74, Mob: 069 615 831

BANATSKO KARAĐORĐEVO: U zgradi Mesne zajednice

facebook stranica

E-mail: obuka@vozacka.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh