I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Prva godina uspešnog rada Vozačke Akademije (VIDEO)

Instruktori Vozačke Akademije predvode buduće vozače uspešno ka cilju, a to je osposobljen i zadovoljan kandidat.

Vozačka Akademija, najmlađa auto – škola u Srednjobanatskom okrugu, proslavila je svoj prvi rođendan i veoma uspešnu prvu godinu poslovanja.

Gradimir Radišić

– Nadamo se da smo ispunili očekivanja i poverenje, koje su nam ukazali naši kandidati. Verujem da su zadovoljni našim trudom i radom, kao što smo i mi zadovoljni njima. Pozivamo i nove kandidate – dođite, upišite se i učite sa vrhunskim instruktorima – rekao je vlasnik Vozačke Akademije, Gradimir Radišić.

Instruktori Vozačke Akademije

Pored iskusnih instruktora, tu je i mlada ekipa, koja je osvežila redove Vozačke Akademije i koja uspešno osposobljava buduće vozače.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Mi smo prijateljski tim, koji pruža visoki kvalitet obuke. Naš kvalitet se ogleda u timu profesionalnih instruktora sa dugogodišnjem iskustvom u obuci kandidata, ali imamo i mlade instruktore, koji brzo napreduju uz iskusne kolege. Taj tim je spreman da našim kandidatima nesebično prenese svoje znanje i pomoć da postanu savesni i sigurni vozači.

– Naša misija je da budemo najkvalitetnija i najbolja auto škola u gradu. Takođe, želimo da doprinosimo u domenu podizanja saobraćajne kulture u našem gradu, a da bi u tome uspeli, trudimo se da pratimo sve svetske trendove i da našim polaznicima pružimo najveći nivo usluge koji je moguć. U proteklom periodu smo, a na osnovu upita naših klijenata počeli i sa proširenjem naših delatnosti i usluga, pa shodno tome će uskoro kandidati kod nas moći da prođu obuku i za C i E kategoriju – dodao je Radišić.

Predavanja teoretske nastave se održavaju u multimedijalnoj sali, dok se obuka praktičnog dela odvija u modernim vozilima, koja zadovoljavaju sve kriterijume predviđene zakonom.

Brz i efikasan put do vozacke dozvole. Vozacka Akademija. @vozacka www.vozacka.rs

Објава коју дели I ❤️ ZRENJANIN (@ilovezrenjanin) дана

 

KONTAKT

Zrenjanin: Koče Kolarova 19, Mob: 065 55 15 831

Sečanj: Vožda Karađorđa 74, Mob: 069 615 831

Banatsko Karađorđevo: U zgradi Mesne zajednice

Srpska Crnja: U zgradi Mesne zajednice, 069 615 831

Tomaševac: U zgradi Mesne zajednice, 069 615 831

facebook stranica

internet stranica

E-mail: obuka@vozacka.rs

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh