I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Visoka tehnička škola organizuje „Otvorena vrata“ putem Google meet-a

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu organizuje OTVORENA VRATA 23. aprila 2021. godine, u 10 časova, putem platforme GOOGLE MEET.

Usled mera koje su nastupile zbog epidemiološke situacije ove godine škola će organizovati OTVORENA VRATA putem Google meet-a. Kandidati zainteresovani za upis na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Zrenjaninu imaće priliku da saznaju više o tome kako su organizovane studije i studijski programi u našoj školi, koliko traju studije i koji su uslovi upisa, a imaće i priliku da postavljaju pitanja u vezi sa ovim temama.

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu upisuje kandidate koji su zavšili srednju školu u trajanju od tri ili četiri godine, po podnošenju dokumenata na konkurs odlučuju se za smer koji će studirati, a konkurs sa tačnim brojem studenata za upis u školsku 2021/2022 godinu biće objavljen na školskom site-u u maju 2021. godine.

Za više informacija o Otvorenim vratima na Visokoj tehničkoj školi sturukovnih studija u Zrenjaninu, pišite nam na: vtssszr@gmail.com

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

www.vts-zr.edu.rs

Facebook: https://www.facebook.com/VTSSS

Instagram: https://www.instagram.com/vtsss_zr/

putem telefona na brojeve: 023/565-896 i 023/562-389.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh