I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

VIRTUELNA TURA: Prošetajte kroz novi prostor Očnog centra „Perfect Vision“

Centar za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision” osnovan je 2010. godine u Subotici, kao deo Poliklinike „Kuća zdravlja“. Zahvaljujući timu vrhunskih stručnjaka najsavremenijoj opremi i prepoznatljivoj posvećenosti pacijentima, za kratko vreme „Perfect Vision” postao je jedna od vodećih oftalmoloških ustanova u regionu.

Nalazi se na dobroj poznatoj adresi u Subotici, Senćanski put 3, odmah pored Autobuske stanice. Usled povećanog obima posla, ove godine započet je projekat prostornog proširenja.

Nakon intenzivnih radova koji su trajali 3 meseca i na kojima je angažovano preko 50 radnika, prostor u kom radi tim sačinjen od 9 oftalmologa, među kojima su i neki od najvećih eksperata u Srbiji, danas predstavlja zanimljiv spoj tradicionalnog i modernog. U delu postojećeg prostora u prizemlju izvršena je adaptacija, a prostor na prvom spratu rekonsturisan je u hirurški blok sa dve operacione sale.

„Perfect Vision” sada obuhvata 4 oftalmološke ordinacije, kabinet za lasersko skidanje dioptrije, hirurški blok sa 2 operacione sale i prostorijom za preoperativnu pripremu pacijenata, kao i 2 dvokrevetna apartmana za smeštaj pacijenata iz drugih gradova naše zemlje i inostranstva.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Težeći da odgovorimo na povećane zahteve naših pacijenata, osetili smo potrebu za prostornim proširenjem. Sada se naš očni centar prostire na 600m2, što će nesumljivo omogućiti povećanje obima i kvaliteta naših usluga. Naš tim čine najbolji stručnjaci iz najeminentnijih ustanova Srbije, a njihovo višedecenijsko iskustvo i preko 50.000 izvršenih operacija, najveća su garancija pacijentima koji nam pružaju svoje dragoceno poverenje“ – istakla je dr Branka Ivošević, direktorka „Perfect Vision“-a.

Usluge koje pruža tim Centra za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision” su: lasersko uklanjanje dioptrije, ultrazvučna operacija katarakte, ugradnja svih vrsta intraokularnih sočiva, rano otkrivanje i najsavremenije lečenje glaukoma, laserska zaštita vida kod dijabetičara, lečenje senilne degeneracije žute mrlje i mnoge druge. Lideri su u oblasti ugradnje multifokalnih intraokularnih sočiva za život bez naočara nakon 40-te godine. Više detalja možete pogledati na zvaničnom sajtu: http://perfectvision.rs/naslovna/.

Za sve koji žele da „prošetaju“ kroz prostor Očnog centra „Perfect Vision”, to mogu učiniti putem virtuelne ture 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh