I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Vip 4G mreža za najbrži prenos podataka dostupna i u Zrenjaninu

Mrežna tehnologija najnovije, četvrte generacije odnedavno je na raspolaganju i Vip mobile korisnicima u Zrenjaninu.

Vip 4G u Zrenjaninu

Vipov 4G signal u ovom trenutku pokriva naselja Centar, Bagljaš, Mala Amerika, Putnikovo, Dolja, Crni Šor, delove Zelenog polja, Dositej Obradović i Nikola Tesla, a do kraja godine biće pokrivena i dodatna područja u ovom gradu.

4G tehnologija omogućava veoma brz prenos podataka i multimedije preko mobilnih uređaja kao i gotovo trenutan odziv mreže i učitavanje on-line sadržaja. Prosečne brzine mobilnog prenosa podataka su između 40 i 60 Mb/s, što je više nego trostruko brže od postojeće 3G mreže. Tako korisnici stiču utisak praktično trenutnog pristupa internetu i preuzimanja velikih i zahtevnih aplikacija, gledanja i deljenja HD i Full HD video materijala.

PerSu marketi

,,Vip mobile stalno ulaže u svoju mrežu i tehnologiju kako bismo obezbedili bolji kvalitet postojećih usluga i unapredili iskustvo u korišćenju mobilnih uređaja. Samo tokom 2015. godine uložili smo više od 77 miliona evra, najvećim delom u razvoj nove 4G mreže i unapređenje postojeće mreže širom Srbije’’, ističe Natali Delić, CTO kompanije Vip mobile i dodaje da će ovaj operater do kraja ove godine nastaviti da širi svoju brzu mobilnu širokopojasnu mrežu kako u urbanim, tako i u ruralnim područjima zemlje.

Prelazak na Vip 4G mrežu je jednostavan, neophodno je da korisnik ima odgovarajuću postpejd tarifu i telefon, i da zameni svoju karticu za 4G SIM karticu uz zadržavanje postojećeg broja. Vip u svojoj ponudi ima veliki izbor 4G uređaja za svačiji džep, kao i NOVA tarife sa dovoljno uključenih megabajta za surf. Više informacija o mreži četvrte generacije dostupno je na www.vipmobile.rs

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

O Vipu
U novembru 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 916,6 miliona evra. Na kraju decembra 2015. godine, Vip je imao više od 2.1 miliona aktivnih korisnika uz 22,5% tržišnog učešća i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na www.vipmobile.rs 

Pogledajte deo prezentacije 4G mreže u Zrenjaninu i zbog čega je predstavnici ove kompanije preporučuju.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh