I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

ORMAI: Vereničko prstenje sa brilijantom za večnu ljubav i snagu (FOTO)

Postoji li značajniji i  lepši momenat od onog kada skupite hrabrosti da svoju voljenu pitate da li želi sa vama da provede ostatak svog života i taj čin krunišete stavljanjem vereničkog prstena na njenu ruku.

Verenički prsten predstavlja simbol večne ljubavi i odanosti, ovaj prsten se bira uz puno paznje i ljubavi jer će krasiti ruku žene celog života ali i davati joj snage i podsećati je na ljubav u teškim trenucima.

Verenički  prsten može se prenositi sa generacije na generaciju što mu daje veću znagu i emotivnu vrednost,  i zato treba dobro izabrati koji će prsten imati tu važnu ulogu u vašoj porodici.

VERENIČKI PRSTEN SA BRILIJANTOM

ZA VEČNU LJUBAV I SNAGU

Zlatara Ormai koja u našem gradu postoji od 1938 godine jedno je od mesta u kom su generacije Zrenjaninaca birale taj značajan prsten.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Zlatari ove zlatare sa posebnom ljubavlju i pažnjom prave vereničko prstenje a ono što oni ističu kao preporuku za prsten koji traje večno je verenički prsten sa brilijantom.

Brilijant je „kralj“ dragulja i najači je među dragim kamenjem, njegove „moći“ izuzetno su cenjena a snaga i dugovećnost daju posebnu energiju ženama koje ih nose.

DEO PONUDE VERENIČKOG PRSTENJA SA BRILIJANTOM

POGODNOSTI PRI PLAĆANJU

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE PREKO PENZIONOG FONDA

Zlatara Ormai pruža mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata putem čekova ili administrativne zabrane bez kamate.

Zlatara Ormai nalazi se u ulici Saveznička 5 a više informacija možete dobiti i na zvaničnoj facebook stranici.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh