I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Veliki popusti za letovanja u septembru

Glavna prednost letovanja u septembru jesu znatno povoljnije cene u odnosu na jek sezone, a u svim delovima Mediterana u tom periodu je veoma toplo, s prosečnom dnevnom temperaturom oko 30 stepeni.

eugorija

Većina turističkih aranžmana za letovanje u postsezoni rasprodata je, kažu u turističkim agencijama. Svi koji žele da na letovanje odu u septembru ili početkom oktobra trebalo bi da požure s rezervisanjem željene destinacije.

Da je ove godine poraslo interesovanja putnika za letovanje u postsezoni, potvrđuju iz turističke agencije „Euforija travel“. Oni kažu da je većina destinacija već rezervisana.

Aranžmana ima još malo, tako da treba požuriti i uplatiti letovanje. Cene aranžmana su u postsezoni niže za 20 i više odsto, zavisno od destinacije i datuma polaska. Ove godine vlada veliko interesovanje za Egipat, Tunis, Tursko i Grčko more. Putnici se odlučuju za ovaj period jer su gužve manje, temperature su prijatnije, a more je toplo.euforija 2

„Last minut“-e ponude su uveliko aktuelne i bukirane u većini agencija. Ovo zakasnelo leto svoje tragove će ostaviti i u septembru, pa će more biti jednako atraktivno kao i u jeku sezone, a cene su svakako daleko niže. Za najpopularnije destinacije, Grčku, Tursku i Egipat, pripremljeni su mnogobrojni popusti, a cena aranžmana se kreće od čak 35 evra za deset noći u Grčkoj, do 470 evra za dvanaest dana u Šarm el Šeiku.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

euforija3

Agencija „Euforija travel“ kao svoju najpovoljniju ponudu za Turski izdvaja Alanju. Polasci za početak narednog meseca su rezervisani za . 08 septembar, gde je cena  boravka u „ol inkluziv“ hotelu vec  od 339 evra po osobi. Za skoriji polazak, 20, avgusta, za putovanje pod istim uslovima potrebno je izdvojiti 439 evra

euforija 4euforija 5EUFORIJA 6

Sunčanu jesen najjeftinije je provesti u Grčkoj.Ponude za septembar na10 ili 12 noći obuhvataju letovanje u Pefkohoriju, Haniotiju, Kalitei  Toroniju ,Sartiju i mnogim drugima mestima. Najniža cena za deset noćenja je u četvorokrevetnom apartmanu za samo 78 evra sa prevozom iz Zrenjanina. Nešto skuplji su aranžmani u dvokrevetnim apartmanima, od 120 evra u Haniotiju.

Turistička agencija „Euforija travel“ u svoju „last minit“ ponudu uvrstila je grčka ostrva, Egipat . Agencija daje popust od čak 100 evra na hotelski smeštaj u Šarm el Šeiku, pa u hotelu „Norija“, sa četiri zvezdice, letovanje po osobi staje 495 evra. Polazak je 22. avgusta. Za one koji brzo pakuju kofere.

Egipat – Hurgada

JESEN – Egipat jer idealna destinacija za letovanje sve do polovine novembra. Tome u prilog ide i podatak da je svake godine sve veće interesovanje turista za boravak u Šarm el Šeiku, Hurgadi, El Guni i rizortima južno od Hurgade. Temperatura je oko 30 stepeni tokom čitave godine, dok se u letnjim mesecima popne na oko 35-36 stepeni za vas su izdvojili polaske krajem meseca avgusta na 13 noci..

EUFORIJA 7EUFORIJA 8

Pijavite Last minute zahtev e mejlom euforijatravel@gmail.com ili telefonom 023/564-268.

Za više informacija posetite zvaničnu stranicu agencije – Euforija travel.

POSETITE EUFORIJU, SIGURNO IMAJU NEŠTO ZA VAS

Posetite nas već danas, pogledajte naše ponude aranžmana u agenciji na adresi Djure Jakšića 45 kod zgrade Lepe Brene ili na tel 023/564-268.

euforija-travel-agencija-zrenjanin

Radno vreme agencije je radnim danima od 09h-19h a subotom od 09h -14h

Garantujemo da ćete osetiti Euforiju, poručuju iz agencije.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh