I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Veliki letnji popust – 33 % na porudžbinu svih torti (VIDEO)

Iskoristite veliki letnji popust u poslastičarnici Arena i naručite neku od vrhunskih torti, koje pravi njihov tim poslastičara.

NEKA TORTA BUDE KRALJICA VAŠE VEČERI

Torta je nezaobilazan slatkiš svakog lepog povoda, bilo da su u pitanju proslave rodjendana, godišnjica braka, punoletstva, krštenja… za sve takve posebne i radosne trenutke nudimo vam elegantne i unikatne torte.

VELIKI LETNJI POPUST

Poslastičarnica Arena će torte do kraja septembra prodavati po minimalnoj ceni. Umesto dosadašnjih 1.500 dinara po kilogramu, torte sada koštaju samo 1.000 dinara po kilogramu. Tako ćete na primer za jednu vrhunsku tortu od 3 kg umesto dosadašnjih 4.500 dinara, platiti samo 3.000 dinara!

Ako želite fondan i specifične ukrase, to se dodatno naplaćuje u dogovoru sa naručiocem.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Sve naše kreacije svečanih torti su osmišljene tako da ulepšaju Vašu svakodnevnicu ili da posebne i intimne trenutke učine nezaboravnim. Odlučili smo se za veliko letnje sniženje, koje će trajati sve do kraja septembra. Napominjemo da su u pitanju torte od specifičnih materijala i sastojaka, koje ne možete napraviti kod kuće, niti poručiti na nekom drugom mestu u Zrenjaninu – poručuju iz Arene.

TORTE KOJE OSTAVLJAJU BEZ DAHA

U Areni se uvek trude da torta, kao deo neke proslave svečanosti ili porodičnog slavlja, bude detalj o kome ćete dugo pričati. U želji da Vaše najsvečanije trenutke u životu učine savršenim i nezaboravnim, prave torte prefinjenog ukusa, koje će ostaviti svakog bez daha.

Specijalno dekorisane za Vas, torte iz poslastičarnice Arena će na najbolji način upotpuniti svečanost, koju organizujete i saopštiti Vašim gostima umesto Vas da je svečanost kojoj prisustvuju, nešto posebno.

Svaku svečanu tortu u ovoj renomiranoj poslastičarnici spremaju sa puno ljubavi, pažnje i predanosti…

U poslastičarnici Arena možete naručiti različite, nezaboravne, pa i ekstravagantne ukrase, a više o tome možete saznati ako pogledate ovaj video:

Vaša mašta i veliki asortiman dekoracija u poslastičarnici Arena brzo i jednostavno pretvaraju torte u ukusne dragulje.

ČUDO OD ČOKOLADE!

Ovom prilikom vam preporučujemo da obogatite porodična slavlja, proslave rodjendana, venčanje ili neki drugi važan datum “Fontanom od čokolade” iz vaše poslastičarnice Arena.

Pratite facebook i instagram stranicu Arene i očekujte slatke nagradne igre svakog meseca!

KONTAKT

Tel: 023 510 561 i 064 70 80 324.

Više informacija na: facebook stranici i instagramu.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh