I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Knjižara Stražilovo

„Stražilovo“: Najbolje cene pribora i rančeva za vaše predškolce

Pohađanje pripremne predškolske grupe smatra se važnim prelaznim periodom dece iz vrtića u šolku. U tom periodu vaspitači sa njima rade ozbiljnije, počinju da se susreću sa prvim slovima, brojevima, geometrijskim oblicima.

Upravo taj uzrast zahteva i adekvatno opremanje dece, pa se roditelji odlučuju za manje ali čvršće rančeve, vežbanke za crtanje i pisanje, i razne materijale poput plastelina i kolaž papira, likovnih i drvenih boja, flomastera.

Zrenjaninska knjižara „Stražilovo“, koja duže od dvadeset godina oprema školarce kako udžbenicima tako i školskim priborom, i ove godine  ponudila je vrlo bogat asortiman za predškolce.

U ovoj knjižari kažu da su se prilikom odabira artikala trudili da sva oprema i predmeti budu šaroliki, da prate želje dece i trendove, ali da su iznad svega funkcionalni i sa pristupačnom cenom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Prilikom kupovine najzadovoljnija su deca, jer  im roditelji daju slobodu da sami izaberu vrlo često prvi ozbiljniji ranac. Rančevi sa animiranim junacima imaju primat dugi niz godina i iz tog razloga intenzivno pratimo sve novine na tržištu kako bismo ispunili dečije želje, kažu u „Stražilovu“.

Vežbanke za crtanje i pisanje neizostavni su deo u pripremnom predškoslkom programu. „Stražilovo“ nudi vežbanke koje se najčešće traže u vrtićima, a nije retkost ni da ih roditelji kupe za vežbanje sa detetom kod kuće.

Vežbanke obuhvataju programe za učenje srpskog jezika, matematike i „sveta oko nas“. Tako se ovde mogu pronaći vežbanke izdavačkih kuća Pčelica, Klett, Publik Praktikum, Zavoda za izdavanje udžbenika i Kreativnog centra.

Cene školskog pribora namenjenog predškolcima, vrlo su pristupačne:

1. Drvene bojice 1/12 ……………………….od 55din  (Giotto – 200din)
2. Flomasteri 1/12 ……………………………od 70din (Giotto – 160din)
3. Voštane boje ………………………………..30din
4. Vodene boje …………………………………80din
5. Lepak za papir ………………………………30din
6. Oho lepak …………………………………….70din
7. Makazice za papir ………………………….40din
8. Kolaz papir samolepljivi …………………60din
9. Plastelin ……………………………………….80din
10. Papir za fotokopiranje 500 listova…..360din.

KNJIŽARA „STRAŽILOVO“

Stražilovska 54, Zrenjanin (preko puta OŠ “P.P. Njegoš”)

Radno vreme od 7 do 19,30h,   subotom od 8 do 14h

Telefon za sve informacije 023566996

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh