I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Veliki izbor ranaca za sve generacije – za vrtić, školu, mališane, tinejdžere

Školski rančevi za decu, devojčice i dečake, za vrtić, školu, mališane i tinejdžere….sve to je u ponudi Robne kuće Shopping Family

Svi rančevi su rađeni od visokokvalitetnih materijala, na bazi poliestera, koji pored dugovečnosti proizvoda obezbeđuju udobnost pri upotrebi.

Dečiji ranac namenjen predškolcima

U ovaj ranac ćete lako spakovati sve neophodno za u vrtić, a i deci će se veoma dopasti. Svaki model dečijeg ranca je šaren, a neki od njih inspirisani su omiljenim crtaćima Vaše dece.

RANČEVI ZA ŠKOLU

Atraktivni dizajn i dobar kvalitet su glavna odlika rančeva za školu u Robnoj kući Shopping Family. Ovde imaju veliki izbor rančeva za školu, kako bi devojčice i dečaci, tinejdžeri i devojke mogli da izaberu model po svom ukusu, dovoljno atraktivan i poseban da zadovolji njihove potrebe.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Rančevi za školu na točkiće

U poslednjim godinama, rančevi za školu na točkiće postali su vrlo popularni iz vrlo prostog razloga – knjige za osnovnu i srednju školu postaju sve teže i teže, a lakše je vući, nego nositi teret na leđima.

Ranac – torba

Nije nepoznato da su žene „lude“ za torbama svih vrsta i oblika, kupuju ih u neograničenim količinama, a uklapaju u svaku odevnu kombinaciju i prosto ih obožavaju. Ove godine su rančevi zauzeli mesto torbama i skoro ih u potpunosti zamenili.

RANČEVI ZA SREDNJU ŠKOLU

Rančevi za srednju školu razlikuju se od rančeva za osnovnu školu – kako po dizajnu tako i po nameni. Srednjoškolci će svoje rančeve nositi i na ekskurziji, kad putuju na more sa društvom…

 

Ženski rančevi

Ranac je nekada bio samo improvizovana torba za planinarenje, a danas je postao alternativa torbama …

Posetite Robnu kuću Shopping Family i izaberite ranac za sebe ili vašu decu, po vrlo pristupačnim cenama.

RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 9 – 17 h

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh