I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Velika vikend akcija u Simpu

Za prolećno uređenje doma vikend sjajnih popusta u SIMPU je pred vama. Od 11. do 13. juna 2021. godine, kupce očekuje velika Vikend akcija sa izuzetnim popustima:

POPUSTI

-30% na klik-klak ležajeve i kaučeve sa lagera,
-25% na klik-klak ležajeve i kaučeve u materijalima iz aktuelnog asortimana po izboru kupca, sa rokom isporuke od 30 do 60 dana.

Svi koji žele da kupe ostali nameštaj iz bogate SIMPOVE ponude, takođe mogu uživati u kupovini sa popustima. Do 15. juna odobrava se – 25% popusta na ostale proizvode sa lagera (osim za spavaću sobu „Remo“ i komponibilni program „Safira“).

Navedeni popusti važe samo za gotovinsko plaćanje (gotovina, virman i platne kartice). Popusti su već obračunati i ne dodaju se naknadno na postojeće popuste naznačene na sajtu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Već godinama SIMPO kroz program lojalnosti nagrađuje svoje verne kupce karticama lojalnosti sa dodatnim popustima, koji se primenjuju se za sve vidove plaćanja. Svaki kupac – fizičko lice, bez obzira na iznos trenutne kupovine može dobiti loyalty karticu.

Kupovinom u nekom od salona u vrednosti:

– od najmanje 50.001 do 150.000 na osnovu jedne ili više kupovina (kumulativno), sa loyalty karticom kupci ostvaruju dodatni popust od 2% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima,

– preko 150.000 dinara, na osnovu jedne ili više kupovina (kumulativno), sa loyalty karticom kupci ostvaruju dodatni popust od 5% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima.

Korisnici kartice koji su stekli pravo na popuste, pri svakoj sledećoj kupovini ostvaruju definisane loyalty popuste bez obzira na iznos računa.

 

Za svu kupljenu roba u SIMPU čija je vrednost preko 25.000 dinara prevoz je besplatan do 30 km udaljenosti od salona. Montaža je besplatna za svu robu, bez obzira na njenu vrednost.

LOKACIJA:

SIMPO salon u Zrenjaninu nalazi se na adresi Kralja Aleksandra I Karađorđevića 21.

RADNO VREME

Radno vreme je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18h.

U nedelju 13. juna salon će raditi od 9 do 17 h.

Više informacija o proizvodima i uslovima kupovine možete pronaći na www.simpo.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh