I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Velika prodaja sadnog materijala

U rasadniku JKP „Čistoća i zelenilo“ u toku je jesenja prodaja sadnog materijala.

viole

Osim širokog asortimana lišćara, četinara, ukrasnog šiblja, višegodišnjeg cveća i dr., u našem rasadniku po veoma povoljnim cenama možete kupiti i kalemljene lišćare i četinare koji vrlo atraktivno izgledaju. Cene sadnog materijala se kreću u zavisnosti od veličine, starosti i vrste biljke.

Takođe, počela je prodaja viola, u narodu poznatije kao cveće „dan i noć“ i imamo ih u raznim bojama, a osim viola na prodaju je i ukrasni kupus. Cena rasada cveća je 35 dinara po komadu. Osim sadnog materijala u ponudi imamo i malč koji ima višestruku ulogu, osim što dekorativno izgleda malč sprečava isušivanje zemljišta, održava temperaturu zemljišta i štiti od nastanka korova, imamo ga u više boja.

rasadnik

Nalazimo se u Radničkoj ulici bb, a sve informacije možete dobiti pozivanjem na broj 562-107. Radno vreme svakog radnog dana i subotom od 7 do 15h.
Građani osim velikog izbora kvalitetnog sadnog materijala u „Čistoćinom“ rasadniku, uz kupovinu mogu dobiti sve informacije i stručne savete u vezi sa sadnjom, negom i održavanjem biljaka.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

cistoca-rasadnik

rasadnik-cvece

Rasadnik se nalazi u Radničkoj ulici bb (naselje Šumica), a informacije zainteresovani građani mogu dobiti i putem telefona 023/562-107. Za sve posetioce i potencijalne kupce, naš rasadnik je otvoren radnim danima i subotom od 7-15 časova.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh