I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Velika prodaja sadnog materijala u rasadniku JKP „Čistoća i zelenilo“

U Rasadniku JKP „Čistoća i zelenilo“ u toku je jesenja prodaja sadnog materijala.

rasadnik

Osim širokog asortimana lišćara, četinara, ukrasnog šiblja, višegodišnjeg cveća, rasadniku po veoma povoljnim cenama možete kupiti kalemljene lišćare i četinare, koji vrlo atraktivno izgledaju. Cene sadnog materijala se kreću u zavisnosti od veličine, starosti i vrste biljke.

rasadnik-2

Pored sadnog materijala, od prošle godine građanima nudimo i malč koji ima višestruku ulogu. Pored toga što malč dekorativno izgleda (jer ga imamo u više boja), on sprečava isušivanje zemljišta, održava temperaturu zemljišta i sprečava nastanak korova.

Dragoceni saveti stručnjaka

Građani osim velikog izbora kvalitetnog sadnog materijala u „Čistoćinom“ rasadniku, uz kupovinu mogu dobiti sve informacije i savete od naših kompetentnih stručnjaka u vezi sadnje, nege i održavanje biljaka.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

rasadnik-3

Adresa i kontakt

Rasadnik se nalazi u Radničkoj ulici bb (naselje Šumica), a sve dodatne informacije zainteresovani građani mogu dobiti i putem telefona 023/562-107.

Za sve posetioce i potencijalne kupce, rasadnik je otvoren radnim danima i subotom od 7 – 15 časova.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh