I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Dečiji butik Didi Kids

Vaši mališani od sada u jedinstvenoj i vrlo povoljnoj garderobi

U Zrenjaninu je pre tri meseca otvorena radnja dečije garderobe „Didi Kids“ koja je jedintsvenom ponudom, enterijerom i kreativnim rešenjima privukla pažnu roditelja i naših najmlađih sugrađana.

U ovoj radnji koju smo obišli i uverili se u posebnost ideje ove lokalne firme, kažu da svakim danom dolaze novi kupci.

didi-kids

Vest o kvalitetnoj dečijoj garderobi isključivo domaće proizvodnje i cenama koje su pravo iznenađenje u današnje vreme, brzo se proširila gradom.

– Kupci su oduševljeni činjenicom da se svaki komad garderobe šije u našim pogonima u Zrenjaninu, da sami kreiramo sve modele i da izuzetno vodimo računa o kvalitetu pamuka za naše najmlađe korisnike. Kao roditelji male dece dobro znamo šta je najbolje za mališane i koliko je važno da garderoba koju nose bude prijatna, komotna, ali i moderna. Nijednog trenutka ne zaboravljamo cenu i uvek nam je na umu situacija u kojoj je danas teško izdvajati novac, kaže Dragan Nešić vlasnik konfekcijske firme“DigiWear“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Radeći dugo godina u tekstilnoj proizvodnji, ova porodična firma iz Zrenjanina rešila je da svom gradu ponudi ovaj veseli kutak u ulici dr Miroslava Tirša, i već posle nekoliko meseci od otvarnja, ova radnja moga bi da konkuriše za najuređeniji eksterijer.

Unutra, carstvo odevnih predmeta za mališane mami sa svih strana. Duksevi, trenerke, pižame, haljinice, suknje, helanke, pa čak i modni aksesoari za najmlađe deo su onoga što se ovde može pronaći.

didi-kids-za-devojcice

didi-kids-za-decake

ORIGINALNOST NA SVAKOM KORAKU

Originalne kutije sa brendom DigiWear i ukrasne moderne kese sa printom, idealan su izbor za rođendanski poklon.

– Mališani su ovde pronašli svoj kutak, i često su oni ti koji privučeni našim uređenim i izbrendiranim izlogom, pozovu roditelje da uđu u butik. Dok njihovi roditelji biraju garderobu, deca imaju deo u kom mogu crtati i zabaviti se. Za tri i po godine koliko postojimo, razvili smo dva brenda „DigiWear“ i „DiDi“ koji se mogu naći i u našoj radnji ali i u 20 gradova širom Srbije. Potražnja raste svakog dana jer ljudi prepoznaju kvalitet, međutim mi se zaista trudimo da ne pravimo velike serije i da ne uniformišemo decu. Želimo da se osete posebnim i zato svakodnevno osmišljavamo nove modele, detalje, fokusirani smo i na moderne printove, aplikacije, priča Dragana Nešić koja je zaslužna za izgled dečijih modnih linija.

didi-kids-duks3

didi-kids-duks

didi-kids-duks1

didi-kids-duks2

U njihovoj kreativnoj tekstilnoj radionici vrši se i najsavremenija štampa koja je do te mere usavršena da se ne može prepoznati da li je natpis štampan ili je izrađen sa materijalom.

U narednom periodu putem portala I love Zrenjanin i njihove Fejsbuk stranice Butik Didi Kids, moći ćete da pratite sve nove kolekcije, predloge za rođendanske poklone, zanimljive modne detalje za mališane, i osvojite neki od lepih poklona koje ova mlada firma izrađuje.

„Didi kids“, ulica Miroslava Tirša 1

Radno vreme je od 9 do 20 sati radnim danima i od 9 do 16 subotom.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh