I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Uz SuanPan mentalnu aritmetiku vaše dete može da postane genijalac

Da li Vaše dete u ovom trenutku može izračuna sledeće matematičke operacije za 3 do 5 sekundi ?

148 + 43 + 69  – 34 = ?
468 / 36 = ?
790 x 18 = ?
6936 – 1326 = ?

Iako na prvi pogled izgleda nemoguće, istina je da deca ovu veštinu mogu i te kako da steknu. Ključ leži u sjajnim mogućnostima koje pruža mentalna aritmetika, koja je od nedavno dostupna i u Zrenjaninu.

suan-pan-mentalna-aritmetika-big-ben

RAZVIJTE POTENCIJALE VAŠE DECE

SuanPan mentalna aritmetika predstavlja dokazani moždani stimulans koji podstiče istovremeni rad leve i desne moždane hemisfere, a samim tim i uravnoteženiji razvoj mozga i misaonog procesa. Dok deca računaju na abakusima – računaljkama starim 3000 godina, koristeći obe ruke, neuroni u mozgu prave „vatromet“ – stvaraju nervne sinapse koje ostaju za ceo život. Sinapse nastaju do 14 godine. Veći deo njih formira se do sedme, a ostalih 25 odsto do 14 godine. Pored toga što deca postaju brža od digitrona i stiču moć odvojene pažnje, poboljšavaju im se memorija, pažnja, i koncentracija.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Napredak se ogleda u svim sferama života – mališani postaju brži i bolji u svemu što rade, samopouzdanje im jača, postaju inicijativniji i lakše se socijalizuju. Jednom usvojen metod nikad se ne zaboravlja, a oformljene nervne sinapse ostaju za ceo život.

suan-pan-mentalna-aritmetika-big-ben1

Program mentalne aritmetike SuanPan namenjen je deci uzrasta od 5 do 14 godina. Shodno starosnoj grupi, podeljen je u tri edukativne jedinice:

5 do 7 godina – KINDER grupa

8 do 10 godina – PRIMARNA grupa

11 do 14 godina – SEKUNDARNA grupa

suan-pan-mentalna-aritmetika-big-ben

Časovi SuanPan mentalne aritmetike odvijaju se u Centru za edukaciju „Big Ben“, a upis polaznika je u toku. Zbog velikog interesovanja roditelja, broj mesta je ograničen.

Detaljne informacije o trajanju i rasporedu nastave zainteresovani mogu dobiti dolaskom u prostorije centra u naselju 4. juli 22, ili pozivanjem brojeva 023/545-298 mob 069/155-61-62.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh