I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Uz Karticu poverenja tokom aprila brojni proizvodi na popustu

Kartica poverenja Apoteke Zrenjanin omogućava svim korisnicima da ostvare pogodnosti i popuste za određene grupe proizvoda. Svakog meseca na popustu su različiti proizvodi – farmaceutski proizvodi, vitamini, kreme i gelovi, preparati.

Popusti važe u svim apotekama koje se nalaze u sistemu „Apoteka Zrenjanin“.

R-LAB PROIZVODI 20% POPUSTA

U Apoteci Zrenjanin, uz Karticu poverenja na popustu od 20% su R-Lab proizvodi iz kolekcije „Pomozite svome telu“– Neven krema, Gavez gel, Kesten gel i Pantenol krema. R Lab je domaća, Banatska kuća za proizvodnju kozmetičkih preparata. Njihovi proizvodi su na tržištu prepozanti kao kvalitetni i prirodni sa dopadljivim dizajnom i kvalitetnim pakovanjem, a sa odličanim odnosom cene i kvaliteta.

INPHARM DIET PROIZVODI NA POPUSTU

Na popustu su dijetetski suplementi i vitaminski proizvoidi INPHARM-a .
INPHARM DIET proizvodi su mlada linija kompanije Inpharm, koja je usmerena na plasiranje novih, inovativnih formulacija dijetetskih suplemenata. Iz linije Inpharm diet MAGNUM 400 MAX je preparat sa maksimalnom dozom magnezijuma u jednoj kesici bez šećera, pa je pogodan i za osobe sa dijabetesom. Pored magnezijuma, sadrži i vitamine B1 i B6 koji doprinose još boljoj apsorpciji magnezijuma.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

PREPARATI PROTON SYSTEM NA POPUSTU

Preparati Proton systema: Bulardi, Enterobiotik-probiotik, Propomucil, Herbiko, Herbafast Fiber, Magnezijum, Cink, Gvožđe i Active B complex i ovaj mesec uz Karticu poverenja i dalje na popustu. Ovaj mesec je na popustu i novi proizvod iz asortimana Proton systema-Bulardi 500. Bulardi Probiotik kao probiotska gljivica je prirodno otporan na sve antibiotike što ga čini savršenim u borbi protiv antibiotskih dijareja. Kombinacija Bulardi Probiotik Junior-a preporučena je od Evropskog Društva za pedijatriju, gastroenterologiju, hepatologiju i ishranu, Svetske zdravstvene organizacije (SZO) i UNICEF-a. Mogu ga koristiti deca već od drugog meseca života….

MAX MEDICA 20% POPUSTA

Max Medica je domaća linija proizvoda koja je prisutna na našem tržištu više od jedne decenije sa dodatcima ishrani, vitaminima, mineralima koji su 100% prirodni preparati na bazi biljnih ekstrakata i vitamina. U procesu proizvodnje koriste se inostrane i domaće sirovine vrhunskog kvaliteta.

HEMOFARM 15% POPUSTA

U svim apotekama Apoteke Zrenjanin u aprilu iz asortimana Hemofarm proizvoda uz Karticu poverenja-popust 15%.


PROPOLIS PLUS 20% POPUSTA

Uz Karticu poverenja 20% popusta u aprilu na sve Propolis Plus proizvode. Propolis, tradicionalni i narodni lek koji ima potvrdu i nauke za primenu kod virusnih i bakterijskih infekcija. Preporučuju se za jačanje imuniteta, infekcije disajnih puteva, upala grla i ždrela…

O svim proizvodima i akcijama više na sajtu APOTEKE ZRENJANIN

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh