I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

U ovoj fotokopirnici možete da uvijete vaše udžbenike po meri

Uvijanje, odnosno  zaštita svezaka  i  knjiga  za  školu, odavno je popularno  kod školaraca, pre svega zbog svoje funkcionalnosti, ali i zbog estetike.

Samo u  fotokopirnicu  Birooprema možete  doneti  vaše  udžbenike,  radne listove, atlas standardnih i nestandardnih formata, a mi ćemo napraviti   visokokvalitetan uvijač po meri.

Ovo je savršen način da knjige sačuvate od habanja do kraja školske godine, a i mnogo duže. Naše dugogodišnje iskustvo pokazalo je da se ovi uvijači ne cepaju, a duboko uvijanje i savršeno određena dimenzija obezbeđuju da uvijač nikada ne spada i ne klizi, poručuju iz Biroopreme.

Biroorpema: ˝Kako smo došli na ideju da pravimo uvijače po meri?˝

Poslednjih  godina sve  više  nam se obraćaju roditelji  čija deca imaju udžbenike   različitih izdavača, za koje ne postoje standardni uvijači.

Iako na tržištu postoje samolepljivi uvijači koji se mogu iskrojiti i prilagoditi svim nestandardnim formatima knjiga, za mnoge ovakav vid uvijanja predstavlja pravu noćnu moru.

Tako smo pre pet godina, na sve veći zahtev naših potrošača, došli  na ideju da nabavimo specijalnu mašinu kojom se u foliju mogu uvijati udžbenici, radni listovi, knjige, časopisi i svi štampani  materijali različitog formata, tačno po meri. Ova mašina je već postojala na zapadnoevropskom tržištu, tačnije u Italiji, gde je bila vrlo popularna. Od kako smo je nabavili, omogućila nam je da kvalitetno i  brzo pravimo uvijače na licu mesta – „tačno po meri“, dodali su iz Biroopreme.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

I tako smo postali prvo i jedino mesto u našem gradu koje pruža ovakvu vrstu usluga.

Sav material koji se donese se odmah uvija na licu mesta, a eventualno veće količine će se uraditi u najkraćem roku.

U njihovoj ponudi nalaze se i standardni uvijači A4 i A5 formata, kao i samolepljivi uvijači. Takođe, imaju i samolepljive uvijače u rolni koje možete opseći tako da ih prilagodite formatu koji vam je neophodan.

Radno vreme fotokopirnice   „Birooprema“   koja   se   nalazi   u   ulici Stevice Jovanovića   31 (prekoputaHemijskeškole) je od 8 do 17h radnim danima, subotom od 8 do 14h.

Sve bliže informacije možete dobiti putem telefona: 023/ 600-620.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh