I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Dečiji butik Didi Kids

Uvek najbolje za vaše mališane – „DiDi kids“ uskoro u Aviv parku Zrenjanin

Dečiji butik „Didi kids“ za nepune dve nedelje otvoriće vrata svog drugog po redu prodajnog objekta u „Aviv parku Zrenjanin“.

Porodična firma “Digiwear” koja je kreirala istoimenu robnu marku za decu i pre godinu dana otvorila prvi butik u centru grada, jedna je od malobrojnih zrenjaninskih preduzetnika koji će poslovati u modernom ritejl parku.

minoti

Ovaj dečiji butik biće po mnogo čemu poseban – izgledom, rasporedom, ponudom. Sve će biti prilagođeno najmlađima koji će ovde imati i svoje malo kreativno carstvo.

Brend “Digiwear” je za poslednjih godinu dana zadobio veliko poverenje i roditelja i mališana. Roditelji su prepoznali visoki kvalitet i izuzetnu cenu, dok su mališani oduševljeni modernim kreacijama i udobnošću svakog komada koji se sašije u pogonima te zrenjaninske firme. U novom butiku će biti ponuđen kompletan „Digiwear“ program za dečake i devojčice, a jedan poseban kutak biće namenjen isključivo unikatnoj garderobi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pored dečije svakodnevne i svečane garderobe, u ponudi će biti i originalni fudbalski i košarkaški dresovi po kojima je „Digiwear“ poznat i van Zrenjanina. Ovi dresovi su naročito interesantni jer je moguće poručiti i štampu željenog imena.

Po prvi put, u butiku „DiDi kids” u Aviv parku Zrenjanin, pored brenda „Digiwear“, naći će se i jak evropski brend Minoti koji za decu nudi vrlo specifičnu, modernu i u značajnoj meri elegantnu garderobu. Ovaj brend je tražen, ali izuzetno redak u Srbiji, te će ovo biti jedinstvena prilika da roditelji decu obuku po „poslednjoj modi“.

minoti

„DiDi kids“ radiće i radnim danima i vikendom od 10 do 22 sata, a na dan otvaranja za sve kupce pripremljeni su pokloni pažnje.

Ovde najavljuju i da će biti zanimljivih akcija i velikih pogodnosti za najmlađe.

Informacije pratite i na njihovoj zvaničnoj Fb strani Butik Didi kids

 

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh