I love Zrenjanin portal

 • Univer export
 • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Utisci roditelja iz Zrenjanina: Studio „Winnie the Pooh“ je pravo mesto za decu

Nakon naše prve posete jednom od najlepših prostora za decu u našem gradu – Studio za kreativno odrastanje dece „Winnie the Pooh“, razgovarali smo sa našim sugrađanima, roditeljima čija deca ovde svake nedelje dolaze na kreativne radionice ili u dnevni boravak.

Takođe, čuli smo i utiske onih roditelja koji su u ovom posebno lepom prostoru organizovali proslavu rođendana za svoje dete.

Njihovi utisci zapravo sadrže odgovore na pitanja onih roditelja koji za svoje dete traže najbolji dnevni boravak, kreativnu radionicu ili rođendaonicu, jer ovaj jedinstveni studio u našem gradu upravo pruža sve tri usluge.

 • Veoma nam je drago zbog toga što je naše dete provelo lepih godinu dana u vašem vrtiću (Mima Mišić)
 • Prelepe uspomene nas vezuju za Winnie the pooh. Od divnih vaspitačica, preko zanimljivih i korisnih radionica, druženja… Svašta je naučeno, stvorila su se prva prijateljstva, simpatije… Istakla bih prvi Markov maskenbal u vrtiću koji se dugo prepričavao (Jasmina Bajić)
 • Kao najdraže uspomene pamtimo vesela druženja sa brojnih maskenbala koje ste nam organizovali (Ivana Davidovac)
 • Savršeni su trenuci opuštanja uz ispijanje omiljenog pića u novom prelepom ambijentu studija Winnie the pooh. Za decu su nezaboravni trenuci provedeni u igri sa drugarima u lepo uređenom delu igraonice. Stručno osoblje je zaduženo za animaciju mališana kao i za kreativne radionice koje moje dete rado posećuje i pamti. Ima mnogo lepih i nezaboravnih trenutaka provedenih u vrtiću kojih se rado sećamo, i nastavljamo da uživamo u njima (Milan Vojnović)
 • Divne uspomene nosimo iz studia „Winnie the pooh“. Jedan od omiljenih trenutaka je bio taj kada smo kao „mali manekeni“ bili učesnici na modnoj reviji. Imali smo važan zadatak. Pamtićemo i one trenutke kada smo nastupali na raznim manifestacijama u centru grada, u ulozi vrabaca, pilića, cveća, princeza… (Marija Stojanović)
 • Prelep vrtić, posebno osmišljen da zadovolji i isprati potrebe svakog deteta, uz kvalitetan i posvećen rad stručnog osoblja. Ostalo je puno lepih uspomena, neke smo poneli sa sobom kad smo odlazili (omiljene knjige, rečnike)… Najlepša uspomena je ona na osećaj sigurnosti i bezbrižnosti, onda kada znaš da su mališani ostavljeni u sigurnim rukama.. Rado se vraćamo na zajednička druženja, rođendane. (Lejla Kantar)
 • Nezaboravnih momenata bilo je zaista mnogo. Obožavali smo da idemo u vrtić i s nestrpljenjem smo čekali svaki naredni dan, da ponovo vidimo svoje drugare i naučimo nešto novo. To je mesto na kojem deca rastu svoje snove i razvijaju svoju maštu (Smilja Radosav)
 • Definitivno nikad nećemo zaboraviti proslavu našeg rođendana. Prijatno i ažurno osoblje, odlični animatori i najlepša igraonica. Vidimo se uskoro i na radionicama! (Dimitrije Rajnović)
 • Proslavu rođendana smo odabrali zbog kratkog, ali izuzetno lepog letnjeg boravka u vrtiću. Svakog dana nešto novo, vežbanje, kuvanje, mešenje, sportić, đuskanje…nema kraja. Najvažniji i najlepši osećaj za roditelja je to kada znaš da ti dete boravi sa ljudima u koje imaš poverenja, ali i da je dete ispunjeno i srećno u zajedničkom učenju kroz igru. I zato sada kada smo prerasli boravak, dolazimo na druženje (Jasmina Petrović)
 • Nezaboravni trenuci…Onaj osećaj kada ste sigurni da je dete zbrinuto i srećno. Izuzetno lepo uređena igraonica (Slađana Busbaher)

ŠTA JE NOVO U STUDIJU ZA KREATIVNO ODRASTANJE DECE „WINNIE THE POOH“ ?

Dnevni boravak za decu predškolskog uzrasta počeo je da radi u ponedeljak 2. oktobra. Roditelji se mogu odlučiti za jednu od tri ponuđene varijante:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
 • od 7 do 12 časova
 • od 7 do 13 časova
 • i od 7 do 16 časova

Ono što je interesantno, oni roditelji koji ne žele da celu nedelju decu ostavljaju u boravku, već im odgovara da to bude dva ili tri puta nedeljno, u Studiju za kreativno odrastanje dece moguće je odabrati i posebne ponude

 • boravak 2 puta nedeljno
  (utorkom i četvrtkom) od 7 do 12 časova
 • boravak 3 puta nedeljno
  (ponedeljkom, sredom i petkom) od 7 do 12 časova

– Interesantno je da svake godine imamo decu onih roditelja koji su zaposleni i koji brigu o deci na nekoliko sati poveravaju nama, ali imamo i jedan broj roditelja koji nisu prinuđeni da ostavljaju decu na čuvanje, već žele da se njihovi mališani socijalizuju, da kreativno provedu vreme, kažu u ovom Studiju.

Kako izgleda dnevni boravak, kako kreativne radionice, i na kraju, kako proslaviti rođendan na ovom čarobnom mestu za mališane, saznajte OVDE

„WINNIE THE POOH“

BRANKA RADIČEVIĆA 3, ZRENJANIN

pooh.creative@gmail.com

061/5000025

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
 • Divider

 • Divider
Na vrh