I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Uštedite kupovinom kvalitetne kafe, sokova i nekoliko vrsta pića

Valor veleprodaja i maloprodaja pića obradovala je potrošače novom akcijom u kojoj su snižene cene pića i napitaka. Akcija će trajati do 15. aprila, a plaćanje njihove robe može biti odloženo i 60 dana.

valor3

NA AKCIJI VIŠE VRSTA PIVA

Valorove mesečne akcije poznate su po raznovrsnom izboru piva, kako po brendovima i mililitraži, tako i po ukusu. Ljubitelji ovog pića tako će moći da biraju između Laškog piva, Bavaria, Heineken i Staropramenu limenkama, Apatinskog piva u ambalaži od 0,5l ili pak Jelen piva u plastičnoj ambalaži od 2 litra. Uz pivo savršeno idu grickalice, među kojima je i najpoznatiji srpski „Smoki“ koji je snižen na 27 dinara.

ISPRAVNA I DOBRA ZA ZDRAVLJE

Mivela gazirana i blagogazirana voda bogata magnezijumom od 1,5l sada se može kupiti po ceni od 52,90 dinara. Negazirana Voda Voda od 1,5l košta 35 dinara.

SOKOVI ZA OKREPLJENJE ORGANIZMA

Ljubitelji negaziranih sokova u ovoj akciji mogu birati između Hello narandže ili Voćne doline – jabuka, a od gaziranih tu su Pepsi twist po ceni od 79,90 dinara, Super cola i narandže po 42 dinara i YU cola i egzotik. Cedevita puna vitamina snižena je sa 170 na 153 dinara za pakovanje od 200 grama.

MAGIJA U ŠOLJICI KAFE

Šoljica kafe najbolji je saveznik za razbuđivanje, ali i opuštanje u popodnevnoj pauzi. U Valorovim maloprodajnim objektima na akciji se mogu kupiti kafa Grand u pakovanju od 100 grama, C kafa od 200 grama i OM cafe rio u novom pakovanju od 200 + 50 grama gratis.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

PIĆA ZA UŽIVANJE I POKLON

Tikveš roze, Vranac Vinex, Vranac Rubin, Ždrepčeva krv i Vermut Badel pomoći će vam da se pokažete kao dobri domaćini ili dobri gosti. Najjeftinije piće od navedenih košta 164 dinara, a najskuplje 320 dinara koliko se treba izdvojiti za Vermut.

valor

valor1

valor2

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh