I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Uspešno završena još jedna humanitarna akcija „Topli dinar“ – obezbeđen ogrev za još sto domova

Zahvaljujući podršci partnera i potrošača, uspešno je završena još jedna humanitarna akcija „Topli dinar“. U okviru ovog dobrog dela, koju četvrtu godinu zaredom organizuju PerSu marketi, sakupljena su značajna novčana sredstva za nabavku ogreva za sto naujgroženijih porodica širom Vojvodine.

Prema rečima rukovodioca marketinga PerSu marketa, Slobode Milivojev, humanitarna akcija „Topli dinar“ godinama unazad pruža veliku podršku mnogim socijalni ugroženim, višečlanim porodicama, jer je pitanje zimskog ogreva najveća novčana stavka u svakom porodičnom budžetu.

-Ispred kompanije želim da izrazim naše zadovoljstvo, što smo i ove godine uspeli da obezbedimo pomoć najugroženijim građanima u preko 80 mesta širom naše pokrajine. Raduje nas činjenica da su potrošači svojom kupovinom u PerSu marketima značajno doprineli povećanju fonda za kupovinu ogreva, a ujedno su i naši partneri prepoznali koliko je važan vid ovakve podrške sugrađanima u nevolji – istakla je Milivojev predstavljajući rezultate ovogodišnje akcije na današnjoj konferenciji.

PerSu je donirao po 1 dinar od svakog računa realizovanog tokom oktobra meseca, a akciji su se ove godine nesebično pridružile i kompanije „Moravka Pro“, „Štark“, „Pepsi“ i „Eurobriket“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Kompanija „Moravka Pro“ iz Leskovca se uvek odaziva na akcije svojih partnera sa kojima delimo iste vrednosti i misije. Smatramo da je važno pratiti društveno stanje i aktivni se uključiti u pružanju pomoći svima onima, kojima je ona najpotrebnija. Radujemo se što smo još jednom deo ove humanitarne akcije i što ćemo zajedničkom voljom i snagom uspeti da obradujemo mnoge porodice – rekla je marketing menadžer kompanije „Moravka Pro“, Milena Filipović.

Celokupnoj organizaciji humanitarne akcije „Topli dinar“ veliku pomoć pružaju i predstavnici osamnaest Centara za socijalni rad iz svih opština Vojvodine, koji upućuju na najugroženije porodice u svojim mestima, a ujedno neguju saradnju privatnog i javnog sektora pri ovako važnim situacijama.

NOVČANA POMOĆ NOVOROĐENIM BEBAMA ZAPOSLENIH U PERSU MARKETIMA

Predstavnici PerSu marketa su na konferenciji najavili njihovu sledeću aktivnost, koja se odnosi na pomoć za svako novorođeno dete zaposlenih u ovom trgovinskom lancu.

Naime, svaki roditelj novorođene bebe, bez obzira na to da li je majka ili otac zaposlen u ovoj kompaniji, od januara 2019. godine dobiće novčanu pomoć u iznosu od 30.000 dinara, kao i poklon paket sa osnovim potrepštinama za bebu.

Piše: Tivadar Borbelj

  • Divider

  • Divider
Na vrh