I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Uslužni prevoz polovnih vozila iz inostranstva obavlja firma iz Zrenjanina

Zrenjaninska firma dugi niz godina uspešno se bavi prevozom i uvozom vozila iz inostranstva. Ukoliko ste primetili omiljenog četvorotočkaša na nekim od popularnih aplikacija za pretragu polovnih automobila iz inostranstva, a ne znate kako da ih prevezete u Srbiju, firma Gagi iz Zrenjanina obavlja kompletan posao po principu ključ u ruke za vas.

Prevoz i uvoz polovnih vozila iz inostranstva – najbolja cena

– Dovoljno je da nam samo potencijalni kupac kaže na kom placu se nalazi njegov auto, da nam kontakt i mi dalje obavljamo otkup i dovoženje polovnog vozila u Srbiju. Do sada imamo ostvarene saradnje sa brojnim auto placevima iz cele Srbije, a sve češće nam se dešava da i fizička lica i pojedinci imaju potrebe za prevozom polovnih vozila iz inostranstva, ističu iz ove firme.

Kapacitet uvoza 9 vozila odjednom

– Najčešče radimo prevoz vozila iz Nemačke, Švajcarske, Holandije, Slovenije, Belgije, Austrije i drugih EU zemalja. Kapacitet je do čak 9 vozila u jednoj turi.

Uvoz i prevoz vozila iz inostranstva svake nedelje

– Veliki obim posla koji danas imamo zahvaljujući uspešno obavljenim poslovima tokom našeg poslovanja obezbedio nam je dodatnu pogodnost za brojne klijente. Danas smo u mogućnosti da svake nedelje, a nekad i više puta nedeljno idemo u zemlje Evropske unije, čime brzo i pravovremeno reagujemo na svaki zahtev.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Rok isporuke za vozila je tri dana.

Redovni polasci svake nedelje iz svih zemalja EU.

Prevoz i uvoz motocikala, lakih teretnih vozila, prikolica, radnih mašina.

– Iako se najčešće bavimo prevozom automobila iz inostranstva, takođe bavimo se prevozom i motorcikala, lakih teretnih vozila, kao i prikolica, ali i radnih mašina, dodaju iz ove firme.

  • Uvoz automobila iz Švajcarske
  • Uvoz automobila iz Belgije
  • Uvoz automobila iz Nemačke
  • Uvoz automobila iz Slovenije
  • Uvoz automobila iz Holandije

Šlep služba za Zrenjanin i celu Srbiju po pozivu

Osim prevoza vozila iz inostranstva, moguće je pozvati nas i za potrebe šlepanja vozila ukoliko bilo gde i bilo kada imate potrebu za ovom uslugom. Dostupni smo 24 sata dnevno i brzo i u najkraćem mogućem roku izlazimo na teren.

Kontakt telefon 0-24h

+381638047164 poziv, sms, viber ili whats app.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh