I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Uslužni prevoz polovnih vozila iz inostranstva obavlja firma iz Zrenjanina

Zrenjaninska firma dugi niz godina uspešno se bavi prevozom i uvozom vozila iz inostranstva. Ukoliko ste primetili omiljenog četvorotočkaša na nekim od popularnih aplikacija za pretragu polovnih automobila iz inostranstva, a ne znate kako da ih prevezete u Srbiju, firma Gagi iz Zrenjanina obavlja kompletan posao po principu ključ u ruke za vas.

Prevoz i uvoz polovnih vozila iz inostranstva – najbolja cena

– Dovoljno je da nam samo potencijalni kupac kaže na kom placu se nalazi njegov auto, da nam kontakt i mi dalje obavljamo otkup i dovoženje polovnog vozila u Srbiju. Do sada imamo ostvarene saradnje sa brojnim auto placevima iz cele Srbije, a sve češće nam se dešava da i fizička lica i pojedinci imaju potrebe za prevozom polovnih vozila iz inostranstva, ističu iz ove firme.

Kapacitet uvoza 9 vozila odjednom

– Najčešče radimo prevoz vozila iz Nemačke, Švajcarske, Holandije, Slovenije, Belgije, Austrije i drugih EU zemalja. Kapacitet je do čak 9 vozila u jednoj turi.

Uvoz i prevoz vozila iz inostranstva svake nedelje

– Veliki obim posla koji danas imamo zahvaljujući uspešno obavljenim poslovima tokom našeg poslovanja obezbedio nam je dodatnu pogodnost za brojne klijente. Danas smo u mogućnosti da svake nedelje, a nekad i više puta nedeljno idemo u zemlje Evropske unije, čime brzo i pravovremeno reagujemo na svaki zahtev.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Rok isporuke za vozila je tri dana.

Redovni polasci svake nedelje iz svih zemalja EU.

Prevoz i uvoz motocikala, lakih teretnih vozila, prikolica, radnih mašina.

– Iako se najčešće bavimo prevozom automobila iz inostranstva, takođe bavimo se prevozom i motorcikala, lakih teretnih vozila, kao i prikolica, ali i radnih mašina, dodaju iz ove firme.

  • Uvoz automobila iz Švajcarske
  • Uvoz automobila iz Belgije
  • Uvoz automobila iz Nemačke
  • Uvoz automobila iz Slovenije
  • Uvoz automobila iz Holandije

Šlep služba za Zrenjanin i celu Srbiju po pozivu

Osim prevoza vozila iz inostranstva, moguće je pozvati nas i za potrebe šlepanja vozila ukoliko bilo gde i bilo kada imate potrebu za ovom uslugom. Dostupni smo 24 sata dnevno i brzo i u najkraćem mogućem roku izlazimo na teren.

Kontakt telefon 0-24h

+381638047164 poziv, sms, viber ili whats app.

  • Divider

  • Divider
Na vrh