I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

BIROOPREMA: I ove godine jedinstvena ponuda za Uskrs ( FOTO)

Bliži nam se Uskrs, najradosniji hrišćanski praznik. Deca se raduju nastupajućim običajima, a odrasli zajedničkim trenucima sa porodicom u toplini doma.

Većina domaćica  sebi je postavila poseban zadatak – sve mora da bude savršeno, od ofarbanih jaja do ukrašenog stola i enterijera.

Na njihovu sreću u Biroopremi ponuda za Uskrs je velika. Oni imaju sve da ispune njihove želje i pomognu da sve bude savršeno.

 RASKOŠNA DEKORACIJA NE KOŠTA MNOGO

I ove godine u Biroopremi kažu da štede vaše vreme i novac. Po povoljnim cenama pronaći ćete na jednom mestu sve što vam je potrebno da Uskrs dočekate raskošno. Dopunili su i  izmenili prošlogodišnji asortiman, pa ćete ove godine originalnim idejama obojiti svoj važan praznik.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

SAMO U BIROOPREMI: SILUETE ZA JAJA, 3D STIKERI

U knjižari naglašavaju da je cilj da što više vremena provedemo sa svojom decom i dragima osobama.

Tako se uz malo truda pomoću visokokvalitetnih materijala sa uživanjem mogu ofarbati jaja, simbol Uskrsa. Ako uposlite i svoje mališane, provešćete vreme zajedno i ponosno uživati u divnim šarenim jajima.

Da bi sve bilo brzo i lako, ove godine probajte siluete za jaja i 3D stikere.

KVALITETNE NEMAČKE BOJE

Ove boje su izuzetnog kvaliteta pa je farbanje njima pravo uživanje. Prodavci ističu da ćete se oduševiti istrajnošću i postojanošću boja.

SILUETE ZA FARBANJE JAJA

Siluete su jednostavan a efektan detalj koji će sigurno privući posebnu pažnju ukućana. Podsećaju na tehnike naših baka koje su vezivale biljke u najlon čarape i tako pravile prelepe šare. Sada je to malo modifikovano, i zasigurno će privući pažnju, kako ukućana, tako i onih koji posete vaš dom.

Prelepi 3D stikeri

Ukoliko  zbog obaveza nemate mnogo vremena za farbanje jaja 3D stikeri su pravo rešenje za vas. Interesantan detalj koji čak i na samo skuvanom jaju izgleda prelepo, naravno ne trebamo da pominjeno koliko će vaši mališani biti oduševljeni ovim stikerima.

Sve što radimo, radimo sa puno ljubavi i truda, tako je i sa odabirom ponude za Uskrs. Sama pomisao koliko će radosti ona proizvesti u domovima nam daje inspiraciju da svake godine u ponudu uvrstimo nešto novo, lepše, slađe i veselije, poručuju iz knjižre Birooprema.

VELIKI IZBOR MARKERA ZA CRTANJE PO JAJIMA

Za one koji vole da crtaju, bez obzira na uzrast, markeri će pružiti mogućnost da se zabavite, a vaše veštine, ideje i maštovitost će doći do izražaja. Šare iz vaše kreativne radionice povučene ovim markerima, svako jaje će učiniti jedinstvenim.

MALI DEO ONOGA ŠTO VAS OČEKUJE U BIROOPREMI

Ovo je samo mali deo ponude koju su pripremili, ostatak kako kažu žele da bude iznenađenje i za domaćice ali i za njihove ukućane.

INFO BIROOPREMA

Knjižaru Birooprema koja se nalazi u ulici Đorđa Stratimirovića 17a možete posetiti svakog radnog  dana od 7 do 20 časova i subotom od 8 do 14 časova 

Više info možete dobiti i putrem telefona 023511525

 

 

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh