I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Uskršnji ukrasi za dekoraciju vašeg doma (VIDEO)

Ove godine Uskrs slavimo u prvim danima proleća, godišnjeg doba, koje je obojeno najlepšim i najživljim bojama. Upravo zato će mnogi, inspirisani prolećem, poželeti da ukrase svoj uskršnji sto šarenim ukrasima.

Uskršnji ukrasi, odnosno uskršnja dekoracija enterijera, predstavlja značajan ritual u većini porodica i sigurno želite da vam prostor u kome živite zablista uoči Uskrsa.

Ukoliko spadate među one ljude, koji uživaju u prazničnom raspoloženju koje donosi Uskrs, onda uveliko razmišljate o idejama za ukrašavanje kuće za predstojeći praznik… A, ideja za ukrašavanje kuće ima zaista mnogo.


Uskrs je jedan od najlepših praznika za decu. Zeke i jaja ga svaki put čine posebnim. Ove elemente možete iskoristiti i za ukrašavanje kuće.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.


Najveći izbor uskršnjih ukrasa za dekoraciju vašeg doma možete naći u Robnoj Kući Shopping Family.

Centralno mesto na našem stolu zauzimaju uskršnja jaja u maštovitom gnezdu. U Robnoj kući Shopping Family možete kupiti prehrabrene boje za farbanje jaja, gel boje, gliter, nalepnice…

Takođe, Shopping Family ima veliki izbor ukrasnih korpi za uskršnja jaja.

Uskrs je praznik, koji prati tematski dekorisana trpeza. Prva stvar, koju očekujemo jesu jaja, ali i figure zeka, pilića i koka. Jaja za dekoraciju mogu biti prirodna ili veštačka…

Proslavite jedan od najvažnijih praznika sa stilom i uživajte u lepoj dekoraciji, sa prijateljima i porodicom. Lep dekor će doneti pozitivnu energiju i napraviti atmosferu u duhu praznika.

Uskršnji stolnjaci su jednostavan način da ukrasite praznični sto.

Vaš dom za Uskršnje praznike možete ukrasiti  na mnogo načina. Postoji mnogo dekoracija i ideja, ali ono bez čega uskršnji praznici ne mogu da prođu, jeste uskršnji venac na vratima. Venac će ukrasiti vaša ulazna vrata i po starom verovanju, doneti sreću i radost u vaš dom.

Dakle, ukrasite svoj dom za Uskrs, počevši od ulaznih vrata.

 

Posetite Robnu Kuću Shopping Family. Pored ovih, naći ćete još mnogo drugih uskršnjih ukrasa, koji će razveseliti vaš dom.

Budući da većina nas Uskrs provodi u porodičnom okruženju, oslobodite svoju kreativnost i ulepšajte svoj dom uskršnjim dekoracijama.

Robna Kuća Shopping Family vam želi Srećne Uskršnje praznike!

RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 9 – 17 h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh