I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Uručena 4 vozila velike Gomexove nagradne igre

Najsrećnijim učesnicima velike Gomexove nagradne igre „Kasicu provuci-Opel izvuci“ danas su uručene glavne nagrade, četiri automobila marke Opel.

Marketing menadžer kompanije Gomex, Bojana Nićetin i direktor firme „Opel Ćirkom“, Fjodor Ćirić, predali su dobitnicima ključeve i dokumenta osvojenih vozila. Ovim činom i zvanično je završena nagradna igra koja je trajala od 9. decembra do 5. januara.

dobitnici
–  Kompanija Gomex nastaviće i tokom ove godine da priređuje ugodna iznenađenja za naše kupce, svakodnevno putem povoljnih uslova kupovine i pristupačnim akcijskim cenama, ali i kroz velike nagradne igre poput ove, rekla je Bojana Nićetin.

Opel Corsu osvojili su Jožef Halai iz Nove Crnje, Ljubinka Kerču iz Vršca i Mile Knežević iz Zrenjanina, a glavna nagrada, limuzina Opel Astra, pripala je Leonori Heđeš iz Kovačice.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Nekoliko SMS poruka u ovoj nagradnoj igri poslala sam 15. decembra jer sam tog dana odlazila nekoliko puta odlazila u kupovinu nabavljajući namirnice za ćerkin rođendan – kaže dobitnica najatraktivnije nagrade.

dobitnici-opela
Firma Ćirkom ovom prilikom nagradila je sve dobitnike i kompletom dodatne opreme za automobile i uslugom jednogodišnje besplatne pomoći na putu u zemlji i inostranstvu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh