I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Oni su nakon studiranja u Zrenjaninu lako našli posao (VIDEO)

Neretka je pojava da se mladi prilikom studiranja opredeljuju za veće gradove iz uverenja da su tamo studije kvalitetnije i da će šansa za zaposlenjem veća. 

visa-4

Ono što je bitno kada se opredeljujete gde ćete studirati jeste pre svega  kvalitet stečenog znanja , kredibilitet obrazovne institucije  kao i njena spremnost na uvođenje novih i savremenih smerova i prilagođavanje obrazovnih programa potrebama privrede.

Uspešni studenti sa Visoke tehničke škole strukovnih studija Zrenjanin  u razgovoru za naš portal preporučili su studiranje jer su se nakon diplomiranja sa stečenim znanjem pronašli posao.

Novine prilikom upisa 2018. godine

Upis na Visoku Tehničku školu počinje u utorak 19. juna i trajaće do 25. juna, a novina koju je pomenuta škola uvela jeste studiranje uz rad.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ukoliko bude dovoljno zainteresovanih studenata za studiranje uz rad, mi ćemo formirati posebne grupe za njih kako bi i oni mogli na kvalitetan način da isprate nastavu, poručili su ispred Visoke Tehničke škole.

ONI SU ZAVRŠILI STUDIJE U ZRENJANINU I LAKO NAŠLI POSAO

ZA VIŠE INFORMACIJA O UPISU, SMEROVIMA I VTŠSS KLIKNITE  OVDE

kao i na sajtu Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu  www.vts-zr.edu.rs ili na njihovoj facebook stanici.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh