I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Oni su nakon studiranja u Zrenjaninu lako našli posao (VIDEO)

Neretka je pojava da se mladi prilikom studiranja opredeljuju za veće gradove iz uverenja da su tamo studije kvalitetnije i da će šansa za zaposlenjem veća. 

visa-4

Ono što je bitno kada se opredeljujete gde ćete studirati jeste pre svega  kvalitet stečenog znanja , kredibilitet obrazovne institucije  kao i njena spremnost na uvođenje novih i savremenih smerova i prilagođavanje obrazovnih programa potrebama privrede.

Uspešni studenti sa Visoke tehničke škole strukovnih studija Zrenjanin  u razgovoru za naš portal preporučili su studiranje jer su se nakon diplomiranja sa stečenim znanjem pronašli posao.

Novine prilikom upisa 2018. godine

Upis na Visoku Tehničku školu počinje u utorak 19. juna i trajaće do 25. juna, a novina koju je pomenuta škola uvela jeste studiranje uz rad.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ukoliko bude dovoljno zainteresovanih studenata za studiranje uz rad, mi ćemo formirati posebne grupe za njih kako bi i oni mogli na kvalitetan način da isprate nastavu, poručili su ispred Visoke Tehničke škole.

ONI SU ZAVRŠILI STUDIJE U ZRENJANINU I LAKO NAŠLI POSAO

ZA VIŠE INFORMACIJA O UPISU, SMEROVIMA I VTŠSS KLIKNITE  OVDE

kao i na sajtu Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu  www.vts-zr.edu.rs ili na njihovoj facebook stanici.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh