I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Upis u školu stranih jezika „Big Ben“ u toku – prijavite se!

Centar za edukaciju stranih jezika „Big ben“ uveliko se priprema za novu školsku godinu. Upis za pohađanje jednog od brojnih stranih jezika u njihovoj ponudi, traje od 25. avgusta do 15. septembra.

Ovaj centar uspešno radi devet godina u naselju 4. juli a poslednju godinu dana i u naselju Bagljaš, i polaznike obučava za nekoliko stranih jezika – engleski, nemački, italijanski, španski, francuski, ruski i srpski za strance.

big-ben
U svim učionicama vlada prijatan, kreativni ambijent u kom se tokom cele godine, izuzev zimskog raspusta, održavaju časovi. Časovi se odvijaju dva puta nedeljno u fiksnim terminima, a u jedan čas obuhvaćeni su gramatika, slušanje, pričanje i pisanje.

– Vodimo računa da grupe budu male i da imaju od četiri do devet polaznika. Praksa je pokazala da samo takvi uslovi daju rezultate kod polaznika jer u tom broju imamo sasvim dovoljno vremena da se posvetimo svakom ponaosob. Po pitanju odvijanja nastave smo vrlo fleksibilni, naši polaznici su ti koji biraju da li ćemo raditi po školskom programu ili po našim udžbenicima, kaže vlasnica škole „Big Ben“, Ljubica Kovačević.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

ucionica-big-ben1

ucionica-big-ben
Fond nastave se posebno utvrđuje u zavisnosti od potrebe i nivoa znanja polaznika. 

– Pravnim licima dajemo mogućnost da sami odaberu mesto održavanja kurseva. Nastava se može odvijati u njihovim prostorijama, ili u našim, multimedijalnim i klimatizovanim učionicama. Termine nastave određujemo dogovorom, kaže Kovačevićeva.

U „Big Ben“ školi vrši se i spremanje đaka za KET, PET, FCE ispite.

Oni najmlađi naročito su oduševljeni priredbama i predstavama koje se organizuju za popularni američki praznik Halloween, ali i za doček Nove godine i kraj školse godine kada im se uručuju diplome.

Centar za edukaciju stranih jezika Big Ben po položenom kursu izdaje dvojezični sertifikat svakom polazniku za odgovarajući nivo znanja.

big-ben1

Centar za edukaciju stranih jezika BIG BEN

4. juli 22

023/545-298

Stražilovska 54 (Bagljaš)

tel. 023/ 534-619, mob 064/155-61-61

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh