I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Upis u školu engleskog do kraja oktobra

Svaki roditelj želi da njegovo dete ima lepu budućnost. Svi smo nebrojeno puta čuli recenicu: “Teško ćeš naći posao ako ne znas engleski ili ako si kompjuterski nepismen“.

Helen Doron engleski

Mnogi roditelji, svesni te činjenice upisuju decu u razne školice stranih jezika i to je dobro. Što ranije dete počne da uči jezik, bolje će ga usvojiti.

– U našoj školi nećete dodatno opteretiti, niti će ono biti prenatrpano obavezama i nepotrebnim znanjem. Prema našoj metodi deca već od tri meseca mogu da počnu sa učenjem jezika koje se odvija u izuzetno zabavnim i grupama od četvoro do osmoro dece – kaže Dragana Vukoje, vlasnica škole.

Helen Doron engleski kroz zabavu

Deca imaju koristi od međusobne interakcije, dok sa druge strane dobijaju individualnu pažnju nastavnika.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Nastavnik ih čuje kako govore i odgovara im. Osmišljamo igrice u kojima deca moraju da koriste engleski jezik kako bi dobili ono što žele. Kako bi učestvovali u igricama i aktivnostima, takođe moraju da koriste engleski jezik. Naravno, struktura odgovora zavisi od uzrasta deteta. Ukoliko su veoma mali, uzrasta na primer 2 godine, nećemo zahtevati da govore, ali ukoliko su uzrasta od 4,5 ili 6 godina koristimo one igrice koje će ih ohrabriti da komuniciraju. Nikada ih ne izdvajamo da ne bismo vršili pritisak na njih. Obraćanje – ,,Ti! Odgovori!” nikako se ne praktikuje na našim časovima. Nikada ne upiremo prstom u decu i zahtevamo da nam odgovore, jer takav odnos može uznemiriti ili čak uplašiti decu – dodaje naša sagovornica.

Helen Doron

Kada se igraju, deca nisu ni svesna da uče.

Način na koji predstavljamo jezik deci, kroz igre i aktivnosti, ohrabruje ih da govore. Engleski postaje zabavan, nikako obeshrabrujući. Dva faktora koja čine učenje jezika prema našoj metodi spontanim su igrice i pozitivni podsticaj. Pridruzite nam se na jednom besplatnom demo času i obezbedite dobru buducnost vasoj deci – ističe Dragana Vukoje.

Posetite Helen Doron centar u Zrenjaninu

Slovačka ulica br. 10

Uzivajte sa nama na besplatnom promo času.

Dobro nam došli!

Helen Doron Zrenjanin

063 77 523 25

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh