I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Kompanija Univerexport obogatila svoj lanac još jednim marketom

Kako su potrošači iz Inđije, Stare i Nove Pazove, Rume i Sremske Mitrovice prepoznali želju domaće kompanije Univerexport da uvek teži da im ponudi ono najbolje i najkvalitetnije, sledeća nastojanja Univerexport-a tiču se novih otvaranja u sremskom okrugu.

Prvo u nizu pripada Inđiji, svečanim otvaranjem i poklonima za potrošače 3. avgusta.

Na najprometnijoj lokaciji, uz samu autobusku stanicu, na oko 300 m2 prodajnog prostora svi potošači će biti u prilici da se upoznaju sa raznolikim asortimanom proizvoda u modernom prodajnom objektu, poručili su iz Univerexport-a.

Različit asortiman koji podrazumeva kvalitet

Novi objekat poseduje asortiman raznolikih proizvoda, od kojih su sveže meso sa naše farme AD Bačka, sveže voće i povrće, proizvodi robne marke sa odličnim pravim odnosnom cene i kvaliteta, jedan mali deo širokog asortimana proizvoda koji će potrošači moći da pazare svakim danom od 7 do 21 čas i nedeljom od 7 do 14 časova.

Prvog dana kupovine potrošače pored posebno sniženih cena, dočekali su i poklon paketi i iznenađenja, dodali su.

Grupa Univerexport sa novim objektom poseduje 131 maloprodajni objekat, u razgranatoj prodajnoj mreži širom Vojvodine i Beogradu. Tokom 2017. godine u planu su otvaranja novih objekata, kako u onim sredinama čiji stanovnici su prepoznali Univerexport kao mesto svoje kupovine, tako i u mestima gde do sada nije bilo Univerexport prodajnih objekata.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh