I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Još jedno prirodno bogatstvo na policama Univerexport objekata

Priroda kutak kompanije Univerexport bogatiji je za još jedan organski proizvod – organsko brašno koje se od nedavno može naći na policama maloprodajnih objekata. 

Poznat i priznat po sopstvenoj organskoj proizvodnji koje stiže sa njive nadomak Lipara koja se prostire na 50 ha površine, Univerexport plasiranjem još jednog organskog proizvoda iz svoje proizvodnje dalje nastavlja započetu priču o važnosti konzumiranja ovakve hrane i podsticanju potrošača na konzumiranje proizvoda koji mogu imati povoljan uticaj na njihovo zdravlje.

Nakon prvog organskog proizvoda iz sopstvene radinosti, organsko hladno ceđenog suncokretovog ulja koji je odmah pri plasiranju našao svoj put do potrošača i postao jedan od najprodavanijih proizvoda iz te kategorije, Univerexport organskim brašnom nastavlja dobru praksu i krči put ka prepoznatljivom, velikom proizvođaču organskih proizvoda, poručili su iz pomenute kompanije.

Organsko brašno dobijeno od organske pšenice

Brašno dobijeno od organske pšenice dobija se od žitarice koje je gajena u organskom sistemu proizvodnje. Sertifikat kojim je obeležen ovaj proizvod potvrda je poštovanja tog sistema strogo regulisanog zakonima i pravilnicima. Stoga, svi potrošači mogu biti sigurni da je Organsko integralno pšenično brašno kompanije Univerexport proizvedeno po svim principima organske proizvodnje, odnosno da nije tretirano sintetičkim preparatima, dodali su.

Univerexport u svom asortimanu poseduje oko 500 organskih i isto toliko BIO proizvoda. U ponudi pored domaćih sertifikovanih proizvođača nalaze se i proizvodi italijanske kompanije Natura Si.

U narednom periodu sve potrošače Univerexport objekata očekuje i ponuda organskog prosa, kao i kiflica i hleba od organskog brašna.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh