I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Humanitarna akcija ˝Mesec darivanja˝ u Univerexport objektima

Kompanije Univerexport i Nelt pokrenule su tokom novogodišnjih praznika akciju „Mesec darivanja“ za decu bez roditeljskog staranja, a svečanim uručenjem u Dečijem selu „Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Kamenici, u petak 13. januara u 11 časova, simbolično, u ime svih potrošača, obeležen je završetak akcije.

Tokom decembra i januara svi potrošači Univerexport maloprodajnih objekata imali su priliku da, kupovinom određenih proizvoda, učestvuju u akciji „Mesec darivanja“ po čijoj realizaciji deca bez roditeljskog staranja dobijaju poklon paket.

U ime svih potrošača, učesnika akcije „Mesec darivanja“, kompanije Univerexport i Nelt su uručile deci iz Dečijeg sela poklone, a nakon toga, sa željom da tokom prazničnih dana obraduju što više dece, Univerexport i Nelt će darivati i 800 mališana u svim ostalim Domovima za nezbrinutu decu širom Srbije.

Univerexport tradicija duga već 26 godina

Univerexport, kompanija sa tradicijom dugom 26 godina, najveći je domaći maloprodajni lanac sa 130 maloprodajnih objekata, preko 2500 zaposlenih, više od 600 artikala robne marke, ličnom proizvodnjom, omiljenim potrošačkim online servisom za naručivanje eLAKOLIJE sa besplatnom dostavom robe, svojom domaćom farmom Bačka, kao i prepoznatljivom kvalitetnom uslugom i pristupačnim cenama.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh