I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Dualnim obrazovanjem do sigurnog posla nakon završetka škole

Kompanija Univerexport deo je velikog programa dualnog obrazovanja, gde će počev od ove, pa u naredne tri godine, te đaci Trgovačke škole dobiti priliku da steknu praktična znanja iz poziva kojim su opredelili da se bave i da svoja radna iskustva počnu u kompaniji sa višedecenijskim poslovanjem na tržištu Srbije.


Na ovakav način se sa jedne strane daje mogućnost đacima da svoja znanja pretoče u veštine, a sa druge strane kompanije koje su se priključile u ovaj projekat dobijaju obučene kadrove spremne za rad odmah nakon završetka škole.

Dualno obrazovanje jeste odličan put koji mlade ljude vodi do zaposlenja, a kompanije koje ih obučavaju u siguran, dobar i poboljšan izbor kadrova. Znanja učenika na ovakav način postaju funkcionalnija i upotrebljivija, a njihovo priključenje radnom procesu se obavi znatno brže. Svim đacima polaznicima ovog programa, kojih će u kompaniji Univerexport biti 20, obezbeđena je nadoknada, a što je možda još značajnije i mogućnost zaposlenja odmah nakon završetka prakse, poručili su iz kompanije Univerexport.

Univerexport na tržištu već 26 godina

Univerexport, kompanija koja na domaćem tržištu posluje 26 godina, u konstantnom toku inovacija koje se uvode u sve poslovne procese, putem dualnog obrazovanja koji se realizuje uz podršku Privredne komore Srbije, ministarstva Prosvete, nauke i tehnološkog obrazovanja, Privredne komore Austrije i Austrijske razvojne agencije postaje praktično mesto za obuku mladim ljudima koji odmah nakon svog srednjoškolskog obrazovanja mogu aktivno da učestvuju u procesu prodaje.

Univerexport trenutno zapošljava 2500 ljudi, poseduje 132 maloprodajna objekta širom Vojvodine i u Beogradu, i najveći je domaći maloprodajni lanac, dodali su.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh