I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Jesenji popust i ekstra pokloni za kupce u salonu nameštaja Univer Savić

Salon nameštaja Univer Savić nastavlja sa sjajnim jesenjim popustima i poklonima za kupce.

 

Po ekstra ceni možete kupiti, na primer, blok kuhinju – mat sa ugradnom tehnikom + sudoperom. Ovu kuhinju kao i ostale komade nameštaja koji su sniženi i do 50% možete pogledati klikom na ovaj LINK ili u galeriji slika koje slede:

Univer Savić je takođe pripremio sjajne poklone. Tako, na primer, ako kupite dnevni boravak RELAX po ceni od 78.690 dinara kao poklon dobijate trosed! Uz kupovinu ormara 3V sjaj (88.690 dinara) dobijate na poklon komodu 2V2F.

Veliko interesovanje već prvog dana novembarske akcije izazvala je sledeća kombinacija: uz kupovinu dečije sobe Univer Savić poklanja Lazy bag.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Nameštaj Univer Savić možete da koristite za opremanje enterijera poslovnog prostora ili vaših domova. Moderan i kvalitetan nameštaj, što potvrđuju mnogobrojne nagrade i priznanja, uklopiće se u sve zahteve projektanata i dizajnera.

Posetite salon nameštaja Univer Savić, koji se nalazi na Žitnom trgu i informišite se o uslovima plaćanja i pogodnostima.

 

 

 

 

Posetite salon nameštaja Univer Savić, koji se nalazi na Žitnom trgu i informišite se o uslovima plaćanja i pogodnostima.

USLOVI PLAĆANJA

Čekovima na 12 meseci

Administrativna zabrana na 12 meseci

Karticom Banke Intesa

3 % popusta za zaposlene u MUP – u

Novosti iz salona nameštaja Univer Savić i informacije o aktuelnim akcijama možete pratiti i na zvaničnoj facebook stranici 

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh