I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Univer Savić: Zašto je nameštaj po meri najbolje rešenje za vaš prostor?

Univer Savić, pored bogate ponude nameštaja u svom salonu koji se nalazi na Žitnom trgu, nudi i izradu nameštaja po meri –  prema vašim željama, potrebama i merama.

Nameštaj po meri; kuhinje, ugradni ormani, kreveti, kupatilski nameštaj, komode, kancelarijski nameštaj, dečje i spavaće sobe – najbolje je rešenje za vaš prostor, uzimajući u obzir njegovu namenu i mogućnosti.

Uz veliki izbor materijala, boja i dizajna po meri, opremite svoj dom tačno onako kako ste zamislili, čineći ga funkcionalnim i lepim.

– Iskustvo stečeno tokom niza godina rada na dizajniranju i izradi nameštaja po mjeri, naša je najbolja preporuka i garancija da ćemo vaš dom učiniti ljepšim i ugodnijim za život, prilagođavajući ga vašem ukusu, željama i potrebama. Usmereni samo na vas, poštujemo tačnost sporazuma i preciznost u izradi nameštaja, tako da budete zadovoljan kupac – poručuju iz kompanije Univer Savić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dizajn i modni trendovi igraju važnu ulogu u proizvodnji nameštaja i zato su inovacija, izvrsnost i kvalitet osnova tima koji čini kompaniju Univer Savić.

– Naš tim stalno sarađuje sa kupcima kako bi zadovoljio njihove potrebe i nastoji da pruži najbolje usluge. Verujemo u razvijanje trajnih odnosa sa našim kupcima pružajući im vrhunske usluge i proizvode. Zadovoljstvo kupaca naš je glavni motiv, pa možemo reći da je opremanje enterijera i dizajn najvažniji deo uređenja vašeg prostora.

Najbolje i najlepše stvari na svetu se ne mogu videti ili dodirnuti – one se moraju osetiti srcem!

– Prilagođavajući se novim trendovima i zahtevima tržišta, nudimo veliki izbor materijala i okova vodećih proizvođača. delimo svoje iskustvo. Primenjujemo iste principe efikasnosti i preciznosti u svemu što radimo; da li radimo na privatnom projektu u nečijem domu, sa arhitektama ili na komercijalnim projektima, koji će u potpunosti biti prilagođeni vašim željama. Naši dizajni su inspirisani klasičnim i modernim nameštajem i svaki element našeg nameštaja dizajniran je i napravljen isključivo za vas. Razumeli smo da naše ideje i projekti moraju biti u skladu sa vašim zahtevima boje, teksture i prostora.

ZAŠTO NAMEŠTAJ PO MERI?

Nameštaj po mjeri omogućava veliki izbor kombinacija boja, vrste ivica, debljine materijala, izbora okova, raspored polica, vešalica, ladica, ručica i mnogih drugih stvari, koje nisu moguće s nameštajem, koji se proizvodi masovno. Dizajner zna da je postigao savršenstvo, kada nema šta da se doda i nema šta da se oduzme!

DOSTAVA I MONTAŽA

Dostava, montaža i ugradnja nameštaja su uključene u cenu samog nameštaja.

– Vaše je samo da poželite i zamislite, a na nama je da vaše želje i snove pretvorimo u realnost – poručuju iz salona nameštaja Univer Savić.

USLOVI PLAĆANJA

Čekovima na 12 meseci

Administrativna zabrana na 12 meseci

Karticom Banke Intesa

3 % popusta za zaposlene u MUP – u

LOKACIJA

Posetite salon nameštaja Univer Savić, koji se nalazi na Žitnom trgu i informišite se o uslovima plaćanja i pogodnostima.

Novosti iz salona nameštaja Univer Savić i informacije o aktuelnim akcijama možete pratiti i na zvaničnoj facebook stranici 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh