I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Univer Savić: Nameštaj po meri + preporuka za septembar

Kompanija Univer Savić ima veliko iskustvo u izradi svih vrsta nameštaja i elemenata za vaše kuće, stanove, kancelarije i poslovne prostore.

Unive Savić pravi sve, od nameštaja za dnevne sobe (stolovi, tv komode, biblioteke, police), preko kupatilskog nameštaja (ugradni elementi za lavaboe, ogledala, ormarići), do modernih kuhinja po meri. Osim toga, prave i američke plakare.

Tu je i kompletan program za dečije sobe (kreveti, plakari, stolovi, radne površine), kao i izrada svih ostalih komada nameštaja, koji su vašem domu ili poslovnom prostoru potrebni, poput cipelarnika, stočića za šminkanje, kompjuterskih stolova, radnih stolova, maski za radijatore…

Ako ne planirate da naručite nameštaj po meti, preporučujemo Vam svakako da posetite salon nameštaja Univer Savić. Iz njihove bogate ponude, za mesec septembar izdvajamo:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

USLOVI PLAĆANJA

Čekovima na 12 meseci

Administrativna zabrana na 12 meseci

Karticom Banke Intesa

3 % popusta za zaposlene u MUP – u

LOKACIJA

Posetite salon nameštaja Univer Savić, koji se nalazi na Žitnom trgu i informišite se o uslovima plaćanja i pogodnostima.

Novosti iz salona nameštaja Univer Savić i informacije o aktuelnim akcijama možete pratiti i na instagram profilu i zvaničnoj facebook stranici

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh