I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

ORMAI: Novi modeli unikatnih ručnorađenih burmi (FOTO)

Ukoliko se i vi spremate za najlepši i najvažniji dan u svome životu, burme su nešto o čemu sigurno već dugo razmišljate.

Burma je simbol večne ljubavi i tokom celog života ulepšavaće vaše ruke, iz tog razloga izradu burme trebamo prepustiti isključivo profesionalcima.

Zlatara Ormai koja se izradom burmi bavi osamdeset godina, poznata je po velikoj ponudi koju je nedavno proširila novim modelima  ručnorađenih burmi nesvakidašnjeg dizajna.

NESVAKIDAŠNJE UNIKATNE RUČNO RAĐENE BURME

Burma je simbol večne ljubavi i ako bi morali da biramo rekli bi da najviše ljubavi i truda ulažemo baš u njihovu izradu. Novi modeli naših burmi su specifični, unikatni i jedinstveni baš kakvi treba da budu i mladenci, poručuju stručnjaci iz zlatare Ormai.

BURME OD BELOG, ŽUTOG I ROZE ZLATA

Iako imamo mnogo modela, svesni smo da je za ovako važnu stvar u životima mladenaca uvek potrebno ponuditi i nešto više.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ukoliko u našem velikom asortimanu mladenci ne pronađu ono što im se sviđa, mogu sami u dogovoru sa nama dizajnirati svoje burme i u vrlo kratkom roku je imati. Od šare, preko drugih graviranja i izbora kombinacije zlata: zuto, belo, roza, težina i svi drugi detalji mogući su u ovoj zlatari, poručuju stručnjaci koji izrađuju nakit, poručuju iz zlatare Ormai.

POGODNOSTI PRI PLAĆANJU

Zlatara Ormai pruža mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata putem čekova ili administrativne zabrane bez kamate.

DEO PUNUDE NOVIH MODELA  BURMI

Zlatara Ormai nalazi se u ulici Saveznička 5 a više informacija možete dobiti i na zvaničnoj facebook stranici.

Zlatara Ormai

ili na sajtu www.zlataraormai.com

 

  • Divider

  • Divider
Na vrh