I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aldebaran

Ultrazvučno uklanjanje celulita za lepe noge

U kozmetičkom salonu Aldebaran aktuelni su tretmani uklanjanja celulita ultrazvučnim tretmanom. Pored brojnih vrsta tretmana i skupih preparata, ultrazvuk se izdvojio kao efikasna i delotvorna metoda koja dubinski razgrađuje masne stanice.

ultrazvuk
– Svake godine u ovo vreme podsetimo naše dame da je vreme da se detaljno pozabave izgledom svog tela ali i zdravstvenim stanjem. Poznato je da se celulit tretira kao oboljenje kože i zato ga ozbiljno treba shvatiti ne čekajući da postane bolan i tvrdokoran. Osobama koje imaju celulit, nošenje kratke, lagane garderobe u toplim danima koji dolaze, često predstavlja problem. U početku je on estetski, a godinama se otežava razmena tečnosti, i celulit postaje zdravstveni problem.

celulitUltrazvučni talasi prolaskom kroz masno tkivo dovode do razlaganja masnih ćelija u masne kiseline koje se jednim delom troše za rad mišića, adok se ostatak izbacuje iz tela prirodnim putem.

Jedan tretman uklanjanja celulita ultrazvukom košta 550 dinara a preporučuju se serije od 10 vezanih tretmana. „Aldebaran“ nudi tretman bez i  sa pakovanjem. Nakon završenog tretiranja butina ultrazvukom, nanosi se anticelulit gel, i preko se stavlja folija.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Tretiranje ultrazvukom traje pola sata i to je minimalno vreme koje svaka žena mora da izdvoji za brigu o svom telu, kažu u ovom kozmetičkom salonu.

TC BAGLJAŠ KOD NADVOŽNJAKA

Radno vreme 10-20h radnim danima, 10-15h subotom

023/531.481            063/811.65.41

Foto: ilustracija

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh