I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Ultra shop : Torbe koje damama obezbeđuju unikatnost

Zlatna i srebna boja ove sezone manje dominiraju garderobom, ali su do izražaja došle u obući i aksesoarima. Torbe kao upotreban i stilizovan predmet, igraće veoma važnu ulogu u kompletnom stajlingu ovo leta. Njihov zadatak biće da privuku pažnju i svaku damu izdvoje na poseban način.

Nova kolekcija zrenjaninskog ULTRA SHOPA obezbeđuje unikatnost torbama u raznim bojama, različitim materijalima i zanimljivim aplikacijama. Torbe u srebrnoj i zlatnoj boji traže se od prolećne sezone, a sada se u ovom shopu mogu nabaviti u svim modelima – ručne,  „poštarke“ torbe za nošenje preko ramena, pismo tašne…

I među ovim modelima postoje varijacije – od torbi za dnevne uslove, do onih elegantnih namenjenih večernjim izlascima.

torba6

torba4

torba1

Pored zlatne i srebrne koje dozvoljavaju kombinovanje sa garderobom u svim bojama, u ponudi su letnje torbe sa interesantnim radom. Zelena, crvena, tirkizna, žuta – odlično „razbijaju“ monotoniju stila – ukoliko niste skloni nošenju otvorenih boja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

torba3

torba2

ELEGANTNE TPISMO TAŠNE ZA MATURANTE

Nošenje velikih, kabastih torbi preko ramena stilisti ne preporučuju u svečanim varijantama poput mature ili drugih proslava. U takvim prilikama nose se najminimalnije sitnice koje mogu stati u tašnu poznatu kao „pismo“. Osobi koja je nosi, ova forma aksesoara daje dozu elegancije i naglašava smisao za istančan ukus.

clutch 12

Maturantkinje u Zrenjaninu imaju priliku da u ULTRA SHOPU pronađu neku od brojnih zanimljivih pismo – tašni koje su lako uklopljive uz elegantne toalete.

torba5

torba7

Na radost dama, u ULTRA SHOPU su i dalje „na snazi“ popularni uslovi plaćanja karticom, čekovima građana na tri mesečne rate i administrativnom zabranom.

ULTRA SHOP

Gimnazijska 17

Kontakt telefon : 023.562.309

Radno vreme : ponedeljak – petak 08-20h, subota 08-15h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh