I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Ultra shop : Torbe koje damama obezbeđuju unikatnost

Zlatna i srebna boja ove sezone manje dominiraju garderobom, ali su do izražaja došle u obući i aksesoarima. Torbe kao upotreban i stilizovan predmet, igraće veoma važnu ulogu u kompletnom stajlingu ovo leta. Njihov zadatak biće da privuku pažnju i svaku damu izdvoje na poseban način.

Nova kolekcija zrenjaninskog ULTRA SHOPA obezbeđuje unikatnost torbama u raznim bojama, različitim materijalima i zanimljivim aplikacijama. Torbe u srebrnoj i zlatnoj boji traže se od prolećne sezone, a sada se u ovom shopu mogu nabaviti u svim modelima – ručne,  „poštarke“ torbe za nošenje preko ramena, pismo tašne…

I među ovim modelima postoje varijacije – od torbi za dnevne uslove, do onih elegantnih namenjenih večernjim izlascima.

torba6

torba4

torba1

Pored zlatne i srebrne koje dozvoljavaju kombinovanje sa garderobom u svim bojama, u ponudi su letnje torbe sa interesantnim radom. Zelena, crvena, tirkizna, žuta – odlično „razbijaju“ monotoniju stila – ukoliko niste skloni nošenju otvorenih boja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

torba3

torba2

ELEGANTNE TPISMO TAŠNE ZA MATURANTE

Nošenje velikih, kabastih torbi preko ramena stilisti ne preporučuju u svečanim varijantama poput mature ili drugih proslava. U takvim prilikama nose se najminimalnije sitnice koje mogu stati u tašnu poznatu kao „pismo“. Osobi koja je nosi, ova forma aksesoara daje dozu elegancije i naglašava smisao za istančan ukus.

clutch 12

Maturantkinje u Zrenjaninu imaju priliku da u ULTRA SHOPU pronađu neku od brojnih zanimljivih pismo – tašni koje su lako uklopljive uz elegantne toalete.

torba5

torba7

Na radost dama, u ULTRA SHOPU su i dalje „na snazi“ popularni uslovi plaćanja karticom, čekovima građana na tri mesečne rate i administrativnom zabranom.

ULTRA SHOP

Gimnazijska 17

Kontakt telefon : 023.562.309

Radno vreme : ponedeljak – petak 08-20h, subota 08-15h

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh