I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

„UltraCaffe“ objektima pet zlatnih medalja i zlatni pehar

Zrenjanincima omiljeni ugostiteljski objekti „UltraCaffe“ nagrađeni su sa pet zlatnih medalja i zlatnim peharom na nedavno održanom 51. Međunarodnom sajmu turizma. Tri zlatne medalje komisija je „UltraCaffe“-u uručila za vrhunsku ponudu prirodnih ceđenih sokova, za uspešan rad u ugostiteljstvu i za vrhunsku ugostiteljsku ponudu. Dve velike zlatne medalje dodeljene su za raznovrsnost slatkog i slanog programa, kao i za inovativnu i savremenu ugostiteljsku opremu, dok je za izuzetan kvalitet ugostiteljskih usluga od strane Novosadskog sajma uručen zlatni pehar.

Objekti „UltraCaffe“ nalaze se na dve adrese – onaj sa dužim stažom nalazi se u strogom centru grada, dok se kasnije otvoreni objekat nalazi u Aviv parku.

– Naša ponuda jela je možda i najobimnija u gradu. Činjenica je i da smo ponudom prirodno ceđenih sokova uspeli da postignemo takav efekat da gosti kojima naši lokali nisu ni usput ni blizu, redovno dolaze po sokove za poneti. Takođe, zapažen je i naš napor da uvedemo najsavremeniju opremu što se pretežno odnosi na mehanizam zastakljivanje bašte objekta u Aviv parku. Takav mehanizam imaju svega 2-3 objekta u Srbiji. Drago mi je da je neko sa strane došao da sve to sagleda, proba i oceni. Niko od nas nije znao ni ko je od komisije, ni kada bio i obilazak lokala. Svako voli da dobije pohvalu za svoj rad, ali nismo mogli ni da pretpostavimo da ćemo dobiti ovoliko priznanja. Ovakvi momenti uvek motivišu da se trudimo da budemo još bolji, da gledamo kako da ispravimo neke nedostatke, kaže vlasnik Goran Đorđević.

U Zrenjaninu sve više ljudi ima naviku da se hrani u restoranu. U „UltraCaffe“-u kažu da je i to motiv da meni bude što raznovrsniji, što ne sme da se odrazi na kvalitet jela.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Iz godine u godinu podižemo kvalitet jela tako što koristimo sve kvalitetnije namirnice. Dolazimo do sve boljih dobavljača koji imaju kvalitetnu ponudu od onih sa kojima smo na početku sarađivali. Oko godinu dana sarađujemo firmom čije su meso i mesni proizvodi u samom vrhu kvaliteta, koja radi sa Er Srbijom i sa nekoliko jakih, vrhunskih hotela u Beogradu. Podižemo i mi cene naših usluga, ali zaista ne toliko, koliko podižemo kvalitet. Ne samo kvalitet hrane, nego i kvalitet posuđa u kojem služimo hranu, opeme, svega. Potrošači to prepoznaju. Naravno da ne možemo ispuniti svačiji ukus, ali zaista se trudimo. Ulaganjem u kvalitet pokazujemo zahvalnost prema našim gostima koji u lepom broju dolaze, kaže Đorđević.

Kada je reč o trendovima, u poslednjih pet godina je očigledan uticaj modernih restorana iz većih gradova, i njihove ponude.

– Trendovi su stigli i kod nas. Ranije je bilo bitno da je jelo ukusno, a sada je bitno i da bude ukusno ali i lepo servirano – da li je reč o izgledu, obliku tanjira u kojem je jelo posluženo, escajg, prilog, ili dekoracija. Naravno da pratimo ono što se dešava u Novom Sadu, Beogradu. Onda kada odemo u inostranstvo, shvatimo da je ugostiteljstvo u Srbiji na visokom nivou, dodaje naš sagovornik.

Dodaje i da ima onih jela koja nisu „prošla“ kod Zrenjaninaca. Uglavnom je reč o slatko-slanim kombinacijama. Tako svojevremeno nije prihvaćena ni „Šefova šnicla“ upravo u „UltraCaffe“ – u. Zrenjaninci su rekli „ne“ belom mesu punjenom kandiranim voćem, pohovanom u Plazmi, sa prilogom od slatke pavlake i sosom od višanja.

Međutim, nova jela koja su ovih dana ubačena u meni oba objekta „UltraCaffe“, naišla su na pohvale gostiju.

– Ubacili smo dimljene batkove sa spanaćem i sa čedar pireom, njoke sa burger kuglicama, dimljeni svinjski file, rebarca i krompiriće, tri pice u grupi pica-specijal: Ultra pica plus, pica a la šef i Meksikana beef, američke palačinke i francusku krempitu. Trudimo se da s vremena na vreme ubacimo po nešto, i to, po pravilu, uvek prvi primete oni gosti koji dolaze redovno, zaključio je Đorđević.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh