I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Ukrasite vašu ruku jednim od najpoznatijih svetskih brendova

Zlatara Ormai pored poznatog i priznatog asortimana zlatnog i srebrnog nakita, pripremila Vam je i veliki izbor ručnih satova poznatih svetskih brendova.

Iz ponude izdvajamo muške, ženske i dečije Casio ručne satove po izuzetno povoljnim cenama!

casio muski 1

Casio Computer Co.Ltd. je multinacionalna kompanija sa sedištem u Japanu. Osnovana je 1946. godine a već 1957. su proizveli i pustili u promet prvi elektronski kalkulator. Bave se proizvodnjom mobilnih telefona, kamera, muzičkih instrumenata i satova. Izbacili su 1974. godine prvi elektronski ručni sat „Casiotron“ sa višenamenskim funkcijama.

casio muski 2

Sat je bio digitalni, kvarcni i pojavio se samo godinu dana nakon prvog LCD sata sa 6 cifara – Seika 06LC. Od tog momenata svedoci smo brojnih varijacija i modela koje izbacuje Casio.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Njihove satove odlikuje vrhunski kvalitet za dati novac, odlična tehnologija i brojne inovacije. Casio je poznat po maštovitosti funkcionalnosti koje dodaju svojim satovima.

casio zenski 1

Jedna od veoma poznatih funkcionalnosti koju su dodali satovima je: kalkulator, IR termometar, visinomer, FM predajnik, video igrice, kompas, dubinometar, putanje planeta… Dok su drugi samo reciklirali etablirani izgled i funkcionalnost sata. Kasio se nije plašio eksperimenata na tom polju.

casio deciji 1

Jedan je od omiljenih brendova svekolikih „Geek-ova“. Kasio je prešao dugačak put od svojih skromnih početaka do jedne od najinovativnijih kompanija za proizvodnju elektronike.casio zenski 2

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh