I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Ukoliko želite da promenite Vaš pogled na svet sada je prava prilika za to

Ako vam trebaju naočare ili želite malo da osvežite svoj „look“, sada je prava prilika da iskoristite ovaj neverovatan popust u optici Piljak, koji traje tri dana.

POPUST NA SVE 10 – 30%

– Povodom Shopping Day  -a u Aviv Parku, koji je zakazan za subotu, 17. novembar, odlučili smo da obradujemo Zrenjanince i umesto jednodnevne akcije, ponudimo snižene cene tokom tri dana. Kompletan asortiman, dioptrijske i sunčane naočare, biće snižene 10 – 30 posto od petka do nedelje, odnosno od 16. – 18. novembra – rekao je Vladimir Piljak, optometrista i vlasnik Optike Piljak.

Optika Piljak se nalazi u Aviv Parku. U radnji se mogu u svakom trenutku pronaći najnoviji modeli dioptrijskih i sunčanih naočara po veoma korektnim cenama.

Ono po čemu je „Optika Piljak“ poznata je isključivo kvalitetna izrada naočara, maksimalna korektnost i ljubaznost u odnosu prema svojim korisnicima usluga. U ponudi se mogu naći proizvodi svih brendova, te Vas stoga pozivamo da ih posetite i da se uverite u kvalitet i korektne cene.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ako vam trebaju naočare ili želite malo da osvežite svoj „look“, sigurni smo da ćete u raznolikoj ponudi pronaći baš ono što vam treba, a sada je prava prilika da iskoristite ovaj neverovatan popust, koji traje tri dana.

Potrebe ljudi za naočarima za vid iz dana u dan sve više rastu. Živimo u takvom vremenu, gde je skoro nemoguće zamisliti funkcionisanje bez elektronskih uređaja. To utiče na pogoršanje vida i brži rast dioptrije.

Optika Piljak u svojoj ponudi ima merenje dioptrije sa najnovijim i najmodernijim aparatima, a zahvaljujući individualnom pristupu, za vas će izraditi najzahtevnije dioptrijske naočare za sve generacije.

Takođe, optika Piljak nudi vam veliki izbor sunčanih naočara renomiranih svetskih dizajnera, a mogu ih izraditi i sa vašom dioptrijom.


BESPLATNI PREGLEDI

Besplatni pregledi su utorkom, četvrtkom i subotom od 18 h.

KONTAKT

Zakazivanje putem telefona 023 310 17 03.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh