I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Učenje stranog jezika – pametna i isplativa investicija

Poslovanje preko interneta sa strancima i dolazak nekoliko stranih investitora u Zrenjanin, pojačali su potrebu za učenjem stranih jezika kod zaposlenog stanovništva.

Pored individualnih interesovanja, veliki je broj lokalnih preduzeća koja ulažu u svoje zaposlene, njihovim slanjem na kurseve stranih jezika.

U jednoj od škola sa najdužim stažom u gradu „Focus language centre“, kažu da postoji konstantno interesovanje manjih i većih preduzeća u gradu. Iako se najveći broj njih zanima za unapređenje engleskog jezika, jedan broj firmi traži usavršavanje znanja nemačkog, italijanskog i francuskog jezika svojih zaposlenih.

saska

ŠTA PODRAZUMEVAJU POSLOVNI KURSEVI ?

Pored domaćih preduzeća i kompanija, školi „Focus“ poverenje su ukazala i brojna strana predstavništva

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Poslovni kursevi u našoj školi obuhvataju opštu ili užu poslovnu kulturu razgovora, običaje, terminologiju i najčešću poslovnu dokumentaciju modernog sveta. Da bi firme izabrale pravi kurs za potrebe njihovog posla, potrebno je najpre utvrditi nivo znanja njihovih zaposlenih, a zatim obaviti detaljan razgovor putem kog mi dolazimo do najužeg opredeljenja, odnosno do knjige i programa koji će pokriti zahtevane potrebe. Nakon toga, direktor nastave predlaže različite programe kurseva. Od velike važnosti u kom segmentu i profesiji firma želi da usavrši veštine svojih zaposlenih – marketingu, finansijama, komercijali, medicini, administraciji, pravu, diplomatiji i ostalim delatnostima, rekla je Dina Tomašev ispred škole Focus.

Ovde dodaju i da poštuju radne obaveze i slobodno vreme svojih kandidata, zbog čega se trude da ponude maksimalnu fleksibilnost u održavanju kurseva. Nastava se iz tog razloga, vrlo često odvija u prostorijama firme koja ih angažuje, a termini se prilagođavaju obavezama zaposlenih.

Ukoliko se odluče za predavanja u prostorijama Focusa u Pupinovoj ulici, korisnicima je na raspolaganju korišćenje Smart board – interaktivne table, uz koju se na brz i moderan način brzo i lako uče jezici.

focus-cas

FOCUS UČI I STRANCE – SRPSKIM JEZIKOM

Svim internacionalnim kompanijama koje za menadžere postavljaju ljude iz svojih matičnih zemalja, Škola stranih jezika “Focus”, nudi obuku Srpski za strance.

UČENJE STRANOG JEZIKA IZ ZADOVOLJSTVA

-Interesantno je da pored zaposlenih u stranim preduzećima, svake godine imamo i izvestan broj odraslih polaznika koji učenje jezika posmatraju kao najvredniju investiciju. Često se baš oni pokažu kao najrevnosniji polaznici, i na kraju ostvaruju odlične rezultate. Suština je da ti polaznici koji ne moraju, već sami žele da nauče jezik, postaju vredniji za jedno novo znanje. Kasnije, kada se vrate sa letovanja ili iz inostranstva, najbolje vide koliko je pohađanje kursa stranog jezika bila ispravna i pametna odluka, kažu s ponosom u Školi Focus.

ŠKOLA STRANIH JEZIKA “FOCUS”

PUPINOVA 16, Zrenjanin

023/512 255

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh