I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

U Zrenjaninu otvorena firma za proizvodnju leda „Magic Ice“ (VIDEO)

U Ulici vojvode Petra Bojovića 35, u Zrenjaninu, otvorena je firma za proizvodnju leda „Magic Ice“. Zaintrigirani činjenicom da je u pitanju retka delatnost, kao i time da su priču pokrenule tri Zrenjaninke, posetili smo firmu dan pre svečanog otvaranja.

– Naša firma će se baviti proizvodnjom leda za ugostitelje, pre svega kafiće i restorane, kao i objekte za organizaciju proslava kojih danas imamo u velikom broju. Priprema je trajala nekoliko meseci, i to ne čudi, s obzirom na to da je pored aprata za proizvodnju leda, bilo neophodno obezbediti i prečistač za vodu, i dobiti sve dozvole i sertifikate. Svi koji budu sarađivali sa nama, treba da znaju da radimo po HACCP standardu kvaliteta, i da je naš prečistač za vodu dobio garanciju i sertifikat da je voda koja izlazi nakon procesa prečišćavanja, 100% bakteriološki i hemijski ispravna, kažu u firmi za proizvodnju leda „Magic Ice“.

Na pitanje zašto su se odlučile baš za ovu vrstu proizvodnje, kažu da je u gradu dosta „kopiranih“ biznisa, i da ljudi nemaju dovoljno ideja

– Najlakše je iskopirati ono što nekome ide, ali time se ne dobija mnogo, pogotovo iz tog razloga što je tržište u Zrenjaninu ograničeno. Radile smo analizu tržišta, i ovakvih firmi za proizvodnju leda ima samo u Beogradu i u Novom Sadu i to ne u velikom broju, navode one.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Firma „Magic Ice“ neće biti orijentisana isključivo na lokalno tržište, već će led specijalnim vozilima biti dostavljan i van Zrenjanina.

Očekuju da će predstojeće leto biti odlična test-faza jer je tada potražnja za ledom najveća, a ugostitelji ne mogu sami da proizvedu potrebne količine.

Aparat za proizvodnju leda za 24 časa proizvede 400 kilograma. Led se tada u sterilnim uslovima pakuje u sterilne kese i odlaže u zamrzivače do isporuke krajnjim kupcima. Led se proizvodi u zaobljenoj, takozvanoj „gourmet“ formi. Pakovaće se u kesama od tri i pet kilograma. Cena pakovanja od tri kilograma iznosi 100, a pakovanja od pet 150 dinara. Na veće količine, postoji mogućnost dogovora za popust.

Radno vreme firme za proizvodnju leda „Magic Ice“ biće svakog dana od 10 do 18 časova, a broj telefona 062/505-888 je dostupan 0-24 časa.

Dodatne informacije o firmi, načinu proizvodnje i poručivanja, saznajte na Fejsbuk stranici „Magic Ice“

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh