I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

U zlatari Ormai možete popraviti svoj oštećen nakit ili neispravan sat

Zlatara Ormai ima višedecenijsku tradiciju u izradi minđuša, prstenja, narukvica, ogrlica i na deleko je poznata po kvalitetu svojih usluga. Osim bogate ponude nakita modernog i tradicionalnog dizajna, u ovoj juvelirnici iskusni majstori repariraju i popravljaju oštećen nakit, kao i neispravne satove.

Izgubljeni šraf od minđuše, pokidana narukvica ili ogrlica, napukao prsten… Ništa od ovih oštećenja ne znači da od omiljenih komada nakita morate da se oprostite. U zlatari Ormai mogu da poprave sav zlatni i srebrni nakit.

“Popravljamo minđuše, prstenje, orglice, narukvice… Sve što je od zlata i srebra može da se popravi. Ako je, recimo prsten mali može da se poveća, ako je veliki može da se smanji. Ukoliko su ogrlica ili narukvica pukle možemo da ih zavarimo. Takođe, ukoliko je ispao cirkon ili dragi kamen iz nakita i to možemo da vratimo ili stavimo nov. Takoreći, vršimo sve vrste popravki nakita. Popravke traju od jednog do tri dana, zavisno od toga šta treba da se uradi. U našim zlatarama rade vrhunski majstori sa dugogodišnjim iskustovom“, ističu u zlatari Ormai.

U ovoj juvelirnici možete da očistite svoj nakit i vratite mu prvobitni sjaj.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U okviru zlatare postoji i servis satova.

„Menjamo baterije u svim vrstama satova, kao i narukvice. Imamo veliki izbor kožnih, silikonskih i metalnih narukvica. Ukoliko je kvar na mehanizmu ili nekom drugom delu na satu i to popravljamo u našem servisu u najkraćem roku“, dodaju u zlatari Ormai.

Pogodnosti pri plaćanju u zlatari Ormai

Zlatara Ormai ima dve radnje koje se nalaze u Savezničkoj 5 i 5/1. Jedna je specijalizovana za prodaju zlatnog nakita, dok se u drugoj mogu naći srebrni, čelični, Swarovski nakit, satovi…

Na sajtu www.zlataraormai.com može se videti deo ponude zlatare Ormai. Ukoliko Vam se nešto svidi to možete odmah kupiti online ili rezervisati, pa preuzeti u radnji. Takođe, više informacija možete pronaći i na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu.

U zlatari Ormai postoji mogućnost plaćanja na rate preko penzionog fonda, kao i plaćanje na 12 mesečnih rata bez kamate putem čekova ili administrativne zabrane.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh