I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

U svakom „Zelenom taksiju“ od sada vožnju možete platiti karticom

Sve veća zastupljenost kartičnog plaćanja poslednih godina olakšava svakodnevni život u mnogim sferama.

Beskontaktne transakcije postaju sve popularnije u Zrenjaninu, a ukupno korišćenje ovog načina plaćanja procenjuje se da je u Srbiji poraslo  za skoro 70 odsto u odnosu na mart  2019. godine. Ovome je doprinela kriza izazvana korona virusom, koja usmerava potrošače da pređu na trgovinu koja je prvenstveno digitalne prirode.

Platne kartice su instrument bezgotovinskog plaćanja roba i usluga (preko POS terminala), a pored toga omogućavaju i podizanje gotovog novca sa bankomata.
Neke od osnovnih prednosti korišćenja platnih kartica su:

jednostavna upotreba- ušteda vremena pri korišćenju
veća sigurnost u slučaju gubitka nego pri nošenju gotovine
raspoloživost svih sredstava sa računa 24 sata dnevno
plaćanje i kada trenutno nema dovoljno novca na računu (kreditne kartice)

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Prepoznali smo da je korisnicima Zelenog taksija izuzetno važna mogućnost plaćanja naših vožnji i drugih usluga karticama. Osluškivali smo potrebe svojih stranaka i početkom Nove 2021. godine i u apsolutno svako vozilo ubacili POS terminal za bezgotovinsko plaćanje, ističu iz firme Zeleni Halo taksi. Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili Dina platnu karticu

Oni dodaju da vlasnici kartica često, oslanjajući se na iste ostaju bez keš novca kod sebe, što neretko opterećuje vožnje i stranke se produženo voze do bankomata kako bi ispoštovali isplatu usluge.

– Prve reakcije su fenomenalne, stranke su oduševljene našim potezom i jedino smo taksi udruženje koje ovo omogućava u apsolutno svakom vozilu. Ovo je samo jedna u nizu brojnih novina koje uvodimo u narednom periodu sa ciljem da ostanemo najtraženiji taksi partner u Zrenjaninu.

Iz ovog taksi udruženja dodaju da na mesečnom nivou opsluže desetine hiljada poziva, a da Zeleni taksi flotu čini 150 vozila među kojima se nalaze vozila renomiranih auto proizvođača, Tokom tekuće godine vozni park biće oplemenjen sa još 100 novih vozila zahvaljući državnim subvencijama.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh