I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

U subotu u Aviv parku ,,National Geographic virtualna trka sa životinjama“

„National Geographic virtualna trka sa životinjama“ koja će u subotu biti održana u Aviv parku Zrenjanin, događaj je koji Zrenjaninci nisu imali priliku do sada da vide ni da učestvuju u nečem sličnom. Reč je o jedinstvenom projektu inspirisanom brzinom kretanja životinja, zasnovanom na autentičnim podacima.

Posetioci Aviv parka tog dana imaće jedinstvenu priliku da se oprobaju u nezaboravnoj trci sa različitim virtuelnim životinjama.

– Iako su naši preci, boreći se za život, bili prinuđeni da odmeravaju brzinu sa različitim zverima, moderni čovek retko ima priliku za slično iskustvo. Ideja je da svima omogućimo da na atletskoj stazi od 20 metara provere kako bi izgledalo utrkivati se sa različitim životinjama. Naravno, u ovom slučaju u pitanju su njihove virtualne kopije koje će trčati pored staze na velikom ekranu, ali brzina kojom se kreću odgovara stvarnom stanju stvari, pojašnjava za portal I love Zrenjanin Marko Dačić, marketing menadžer FOX Networks Group Srbija u okviru koje i National Geographic.

Pre Zrenjanina, „National Geographic virtualna trka sa životinjama“održana je samo još u Beogradu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Događaj je inicijalno osmišljen za Festival nauke koji je održan u decembru 2017. godine na Beogradskom sajmu. Virtualna trka je privukla veliku pažnju i doslovno smo radili četiri dana od otvaranja, do zatvaranja festivala. Zrenjanin je drugi grad u kojem ćemo je organizovati, slede Beograd i Pančevo. Postoji veliko interesovanje i u regionu. Za sada imamo potvrdu naučnog festivala iz Sofije, a očekujemo da ćemo posetiti i nekoliko ex-YU zemalja, kaže predstavnik FOX-a.

Na pitanje da li posetioci treba da se pripreme za ovaj događaj, Dačić poručuje:

– Potrebno je samo da dođete u Aviv park Zrenjanin u subotu od 16 časova, pa nadalje. Eventualno će biti potrebno malo strpljenja dok sačekate svoj red 🙂

SHOPPING DAY OD 10 DO 22h

Istog dana u Aviv parku Zrenjanin biće organizovan Shopping day. Listu popusta po prodajnim objektima pogledajte OVDE

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh