I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

U restoranu „Borsalino“ za 8. mart: Mediteranska piletina, gratis vino i akustična muzika

Dan žena, 8. mart, u zrenjaninskom koncept restoranu „Borsalino“ biće obeležen posebnom ponudom i programom. Za taj dan vrsni kuvari osmislili su dva ukusna specijaliteta koje će gosti moći te večeri da poruče po izuzetnim cenama.

Tako će ljubiteljima piletine biti ponuđena Mediteranska piletina sa sosom od narandže, dok će onima koji preferiraju druge vrste mesa, na raspolaganju biti Borsalino iznenađenje (punjeno mleveno meso).

Mediteranska piletina

Borsalino iznenađenje

Pored ova dva „osmomartovska“ specijaliteta, na raspolaganju će biti i sva ostala jela iz standardne ponude. Uz poručeni ručak ili večeru, svakog gosta očekuje gratis čaša vina. Ponuda se ne odnosi na „dnevni meni“ ovog restorana.

U zimskoj bašti, tog dana u periodu od 18 sati do ponoći, gosti će uživati u romantičnoj atmosferi uz zvuke akustične gitare.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Rezervacija stola za 8. mart: 063/ 78 – 11 – 478

„Borsalino“ misli i na one koji se odluče da 8. mart provedu kod kuće, pa će tako uz svaku porodičnu picu poručenu tog dana, na kućne adrese stizati i gratis palačinke sa eurokremom i keksom.

Telefon za poručivanje i kućnu dostavu: 063/ 78 – 11 – 478

AKUSTIČNA MUZIKA SVAKOG ČETVRTKA I NEDELJE

Novo u ovom restoranu – četvrtkom i nedeljom gosti u zimskoj bašti uz izvrsne specijalitete i vrhunske pice mogu da uživaju u zvucima akustične gitare od 20h do ponoći.

Akcija „4 piva i gratis tregerice“ postala je vrlo popularna za one koji dolaze u društvu, te će biti nastavljena i u narednom periodu. Ukoliko se poruče četiri točena piva, „Borsalino“ daruje hrskave slane „zanimacije“ koje svi obožavaju – tregerice sa izvrsnim umakom!

Svakog dana (radnim danima i vikendom) svaka trudnica koja poseti zimsku baštu Borsalino koncept-restorana, dobija gratis limunadu ili Cedevitu.

RADNO VREME I DOSTAVA

Radno vreme lokala: ponedeljak – četvrtak od 7 do ponoći, četvrtkom i petkom od 7 do 01h posle ponoći, nedeljom od 9h do ponoći.

Dostava kuvanih obroka ali i ostalih jela iz ponude ove picerije vrši se na teritoriji celog Zrenjanina, od 8 do 23h, nedeljom od 10 do 23h.

Dostava je besplatna za sve porudžbine preko 400 dinara. Dostava jela do 400 dinara naplaćuje se 100 dinara.

023/522 – 200
063/ 78 – 11 – 478

Brigadira Ristića 2a (kod Avale, preko puta Eko benzinske pumpe)

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh