I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

U renoviranom objektu DIS-a dostupno 6000 artikala (VIDEO)

Kompanija „DIS“, predstavila je renoviran objekat, koji se nalazi u „Aviv park“-u, u Zrenjaninu. Moderno uređen prodajni prostor je smešten na površini od hiljadu stotrideset metara kvadratnih.

Enterijer je osmišljen po ugledu na svetske markete. Kako iz kompanije navode, prilikom uređenja vodilo se računa o prilagođenosti i potrebama kupaca. Akcenat je stavljen na pristupačnost, i dostupnost ponuđenih artikala.

Police za izlaganje robe su preuređene, smanjena im je visina, proizvodi su uočljiviji. Vodi se računa, da su police uvek popunjene, i da su svi proizvodi dostupni kupcima.

PerSu marketi

U ponudi 6000 artikala

Kompanija „DIS“ je proširila prodajni asortiman, pa se sada u ponudi nalazi oko 6000 artikala. Jedna od novina je i proširena ponuda morskih riba, pa sada ovde možete kupiti i lososa, brancin i oradu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Akcije i promocije

„DIS“ ne prestaje da iznenađuje svoje kupce, kako pristupačnim cenama, tako i akcijama sniženja. Ponude akcija su na tri nedelje, nedelju dana, kao i neočekivane akcije. Trenutno je aktuelna akcija, gde za svaki račun preko hiljadu dinara, birate kupon sa popustom za određene proizvode.

Pored akcija, redovne su i promocije različtih proizvoda, koje možete degustirati, i na taj način se lakše odlučiti za kupovinu istih.

Brigu o potrošačima svakog dana od 08 – 22h, vodi 27 zaposlenih, a u okviru objekta ima 6 kasa, od kojih je jedna brza kasa.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh