I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Gomex

U renoviranom „Gomex Totalu“ ekspres restoran i niz novina

Maloprodajni lanac GOMEX otvoriće 28. avgusta tačno u 9 sati svoj renovirani i osveženi objekat TOTAL u ulici Marka Oreškovića bb, u zrenjaninskom naselju „Ruža Šulman“.

gomex-total
TOTAL je najveći objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a koji raspolaže sa 800 m2 prodajnog prostora, a otvoren je u decembru 2006. godine. Renoviranjem i osavremenjivanjem, potrošačima je ponuđen niz novina koje će značajno doprineti povećanom zadovoljstvu kupovine u TOTAL-u.

– Ovde, pre svega, valja istaći primenu novih standarda kada je u pitanju pozicioniranje i izlaganje svih vrsta robe postavljanjem profesionalnih polica i tako poređanim i obeleženim artiklima da će svaki potrošač dodatno uživati u kupovini. Uz ovo, u novi objekat ugrađene su i rashladne vitrine koje odgovaraju najvišim evropskim standardima kada je u pitanju smrznuta roba, a tu je i poslednja generacija kasa koje se po prvi put instaliraju u nekom maloprodajnom objektu GOMEX-a. Novine su načinjene i po pitanju unutrašnjeg dizajna, kao i spoljašnjeg brendiranja. Ova vizualna poboljšanja takođe su usmerena ka opuštenijoj atmosferi koju TOTAL pruža tokom kupovine, ističu u kompaniji Gomex.

OD SADA U TOTALU I DOMAĆA KUVANA JELA

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ekspres restoran koji će raditi u sklopu novog objekta takođe je „osveženje“ koje od sada nudi TOTAL. U ovom delu objekta potrošači će po veoma pristupačnim cenama moći da uživaju u ponudi prave domaće kuhinje, u jelima pripremljenim u kratkom roku od najkvalitetnijih sastojaka. Uz priliku za obedovanjem u samom ekspres restoranu, potrošači će obroke moći da kupe u sklopu svoje redovne kupovine u samom maloprodajnom objektu i da ih ponesu kući.

U ponudi TOTAL-a biće i aparat za mlevenje i mešanje više vrsta crne domaće kafe, na kojem će ljubitelji kafe sami moći da kreiraju sopstveni ukus ovog napitka, kao i aparat za ceđenje pomorandži koji će za samo par trenutaka praviti najsvežiji i najzdraviji sok na licu mesta.

– Uz sve ovo, u potpunosti smo sigurni da će potrošači, kako oni redovni, tako i oni koje će Total tek steći, umeti da cene vreme i sredstva uložena u renoviranje TOTAL-a i maksimalno iskoriste sve pogodnosti kupovine koje im se pružaju, pritom ne zaboravljajući na slogan: „šešir nakrivi, lakše se živi“, kažu u kompaniji.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh