I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

U prodavnicama „Milupino“ podeljeno 528 paketa za bebe

U prodavnicama bebi opreme i dečije garderobe „Milupino“ u poslednjih osam meseci podeljeno je 528 paketa za novorođene bebe. Akcija je zvanično završena 20. aprila.

– Svake godine pravimo akciju podele besplatnih paketa dobrodošlice za novorođenčad, i drago mi je da smo u ovom poslednjem cklusu obradovali toliko majki i njihovih beba. Akciju ćemo sprovoditi i ubuduće, a početak akcije, kada bude vreme, najavićemo i u našim radnjama i u medijima, Kaže vlasnica „Milupino“ prodavnica Slavica Davinić.

Podsećamo, porodilje su uz fotokopiju otpusne liste iz porodilišta prethodnih meseci ostvarivale pravo na paket. Paket za novorođenče sadržao je pakovanje Tenera pelena, jedan artikal kozmetike Tenera, vlažne maramice, poklon pažnje brenda „Milupino“ i vaučer od 500 dinara.

-Cilj naše akcije bio je da na simboličan način i u skladu sa našim mogućnostima, svoj deci rođenoj u zrenjaninskom porodilištu i njihovim roditeljima, pokažemo da mogu da računaju na nas, kažu u radnji „Milupino“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U njihovim radnjama u toku je rasprodaja velikog broja dečijih kolica. Više informacija saznajte OVDE

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh